A koronavírus miért nem öl nyáron?
Ugye Anglia jelenleg a delta variáns meleg ágya. Ott van a legtöbb eset, már mindjárt annyi mint a legutóbbi hullámban, mégis valahogy a halottak eltűntek. Azt megérteném hogyha nyáron nehezebben terjedne a vírus, de ha már egyszer elkaptad akkor ugyanazokat a dolgokat okozza az emberi szervezetben évszaktól függetlenül, nem? Vagy akkor lehet hogy ennyire veszélytelen lenne a delta variáns? Ez nekem magas. 🤔
10
Nem hiszen azt a két választ te írtad!
Ja és erről jut eszembe 15-ös egy kis apróság.Mikor a 40 fokos meleg napok voltak akkor láttam maszkban és gumikesztyűbe beöltözött embereket.No comment
Szkafander is kéne hogy biztos steril légmentes térben legyen a média agymosott
Semmi köze a nyárhoz. Az oltások működnek, ennyi az egész. Megakadályozzák a halált és a kórházba kerülést.
Ki hitte volna, a tudománynak és a szakértőknek igaza lett
17
Es akkor Angliaban miert is novekszik a COVID miatt korhazba kerulok szama ha mukodik az oltas ugy ahogy te leirtad?
Esetleg tudnal meg kuldeni egy par megbizhato, irodalomjegyzekkel ellatott, szerzokkel felsorolt tanulmanyokat azzal a kijelenteseddel kapcsolatban, hogy "Az oltások megakadályozzák a halált és a kórházba kerülést.", marmint ezt a 100%-os kijelentest?
Csak azt ne mondjad nekem, hogy nem kell ide tanulmany, eleg a jozan paraszti esz, vagy hogy a sajat szemeddel "latod" hogy az oltasok megakadalyozzak a halalt meg a korhazba kerulest.
Meg a hasonloakat is mellozd kerlek.
Tenyekkel, rendesen, megfelelo eljarasokkal konduktalt tanulmanyokat szeretnek latni, nem egy www.henteseszoldseg.hu-rol egy "szakvelemenyt".
Viszont azzal en is egyetertek, hogy a tudomanynak igaza szokott lenni, illetve a problemahoz erto szakertoknek is (jelen esetben gondolok itt nem a kardiologusokra, jogi diplomaval rendelkezokre, politikusokra).
18: Nézz már rá az adatokra ember. A fertőzésszámok rekordokat döntögettek, miközben kórházba alig kerültek. Hasonlítsd ezt össze a korábbi hullámmal, amikor ekkora esetszámok voltak.
Nem nehéz kitalálni, hogy az oltás jelenti a különbséget
19
Eltudnad kuldeni nekem azokat a forrasokat, ahonnan te nezted az adatokat es erre a kovetkeztetesre jutottal?
Mondtam, hogy a "jozan paraszti esz" megszolalasokat nem fogadom el, mert megbizhatatlan ez a fajta gondolkodas, nem megalapozott sokszor es sokszor az illeti egyeni velemenyet kepviseli, ami meg egy pandemia statisztikanal nem hasznalhato fel.
Tenyeket fogadok el csak, kredibilis forrasbol.
Szoval legyszi kuldd el nekem ezeket a statisztikakat, szeretnem en is a sajat szememmel megnezni amiket te nezel/neztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!