SOS! Lehet-e Covid? 2szer vagyok oltva a kínai vakcinával Piros torok,kis torokfájás, rekedtség?
Figyelt kérdés
Más nincs, de vendegsegbe hivtak. Mit tegyek?
Làz gyengeseg stb nincs.
Zajlik az allergiam.+ vmi fertőzés.
2021. júl. 25. 08:18
1/7 anonim válasza:
Szerinted igy tavgyogyitasban ezt tudja itt valaki? Ez inkabb egy normal torokgyulladas a tunetek alapjan. Csibaltass tesztet es menj maszkban.
2/7 anonim válasza:
Magyarul nem vagy beoltva. Lehet covid, igen. Meg sima megfázás is.
3/7 A kérdező kommentje:
Ki a fene irt
olyat, hogy nem vagyok beoltva?!? Mi a fenéról irsz? Nehogy már egy buta, képzetlen minősítse az oltásokat. Ki vagy te??!
A tesztes válasz az oke.
Minek kerdeztem?! Kínomban
2021. júl. 25. 12:03
4/7 anonim válasza:
Ne menj el most vendégségbe, piros torok, kis torokfájás, rekedtség is lehet
Covid, de valamilyen más, nyári vírusos fertőzés is, amivel illik otthon maradni és nem megfertőzni másokat.
5/7 A kérdező kommentje:
Így is tettem.Nem!!! mentem, biztos, ami biztos. Koszi a válaszokat!
2021. júl. 25. 18:03
6/7 anonim válasza:
Lehetsz covidos, ugyanis a kínai vakcina szart sem ér az esetek többségében. Az ellenanyag teszt nem hazudik.
7/7 anonim válasza:
Az ellenanyag teszt nem hazudik.
Ezt honnan tudod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!