Oltottként ápolhatom covidos rokonom?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti! De. Kíváncsi vagyok, hogy védett lennék-e, ha napi 24 órát egy házban lennék egy covidossal, szerintetek? Biztos, hogy nem kapnám el?2021. júl. 23. 14:22
1/9 anonim válasza:
Nem vagy védett. Az oltás csak abban segít, hogy csökkenti a súlyos tünetek kialakulásának esélyét. De attól még elkaphatod a fertőzést.
2/9 anonim válasza:
Igen, oltottként jó eséllyel nem kapod el, vagy ha igen, akkor is enyhébb lesz a lefolyása a COVIDnak.
Nem véletlen, hogy több országban már kötelező a COVID oltás az eü. dolgozóknak.
3/9 A kérdező kommentje:
2! Akkor hogy lehet az, hogy pl Izraelben a kórházban kezelt súlyos covidosok 60 %-a oltott?
2021. júl. 23. 14:27
4/9 anonim válasza:
Kérdező. jó kérdést tettél fel. Lehetséges, hogy a túlszaporodás ellen küzdenek. 💁🏻♀️
6/9 anonim válasza:
Én a rádióban hallottam, hogy a kórházban kezelt betegek 60-65%-a oltott
7/9 anonim válasza:
Persze. Miért ne? Sőt oltatlanként is nyugodtan. Anno én is ápoltam a párom, mégsem lett semmi bajom.
8/9 anonim válasza:
Minek ápolnád? Gondolom nem oltott, majd az erős immunrendszere rendbe teszi és amúgy is csak egy kis nátha, az egész covid csak egy hiszti, tuti nem is covidos hisz nem létezik.
9/9 anonim válasza:
#5: az izraeli times írta meg ha jól emlékszem, én is olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!