Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltás ellenesek örülnének,...

Az oltás ellenesek örülnének, ha igazuk lenne, és az oltottak meghalnának pár éven belül, vagy akár már az idén? Ezért drukkolnak?

Figyelt kérdés

2021. júl. 20. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

"Most komolyan: ez egy kérdés??? Nooormális??"

Nyilvánvalóan nem az. Tipikus pszichológiai jelenség, kivetítés.

2021. júl. 20. 21:54
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Gyerekek, ez csak arra volt jó, hogy csoportokat összeugrasszanak.

Most meg itt van ez az LMBTQ fszság.

2021. júl. 20. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Én is azt tapasztalom egyébként, hogy az oltottak sokkal agresszívebbek. Elég csak annyit megnézni, ha itt az oldalon van egy coviddal kapcsolatos kérdés, ami egyáltalán nem arról szól, hogy oltatsz vagy nem, hanem pl.szerinted lesz-e nálunk 4.hullám?, rögtön jön egy csomó támadó válasz, hogy lesz, az oltatlanok miatt, oltass!oltass!oltass! Ha nem oltatsz, gyilkos vagy stb.Az oltatlanok sokkal inkább kibírják, hogy csak simán a kérdésre válaszolnak.

Ha valaki leírja, hogy nem oltat, esetleg azzal indokolja, hogy a környezetében volt oltás utáni nem várt probléma, azonnal jön, hogy hazudsz, remélem, ott rohadsz meg a lélegeztető gépen stb.Ilyenkor kicsit olyan érzésem van,hogy önigazolást keres, hogy akkor is jól döntött, ha nem, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is. Eleve mi érdekem van nekem abban, hogy ilyeneket hazudnak?A,Ő már oltott, tehát lebeszélni nem tudnám, B, Biztos még oltatlanokat akarok lebeszélni. Hát, basszus, miért jó az nekem? Minden kedvezményt az átoltottsághoz kötöttek, az oltatlanokét is, nem? Akkor nem az lenne az érdekem, hogy minél többen oltassanak? Ha szerintem az oltás rossz, és az érdekeim szerint cselekszem, akkor a családomat, szeretteimet lebeszélem, de a vadidegen gyikes Mancikát pont, hogy rá kéne beszélnem. De ez nem jut el a tudatukig.🤷(Facen nem vagyok, a környezetemben meg az oltottak és oltatlanok is normálisak, tehát a fentiek csak gyikes tapasztalatok.)

2021. júl. 20. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Én is inkább azt tapasztalom, hogy az oltottak agresszívebbek. Amúgy megértem ezt az agressziót igazából, szerintem ez abból fakad, hogy közöttük is egyre több belátja, vagy érezgeti, hogy egy szivatás áldozata. Ez viszont frusztrációt okoz náluk. Látják már ők is, sokan, hogy az oltás nem nagyon érte el a célját, nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy mondták nekik. Ezt a frusztrációt az oltatlanokra vetítík ki, akik annak ellenére sem haltak meg, kerültek intenzívre, hogy 2 éve tombol a járvány. Az oltatlanok élnek ugyanúgy, mint az előtt, semmi bajuk, járnak közösségbe és nem szúrattak magukba semmit sem. Ők viszont igen és biztos vagyok benne, hogy ez sokaknak fáj.

Én személy szerint nem oltattam magam, nem is szeretném, influenzára sem soha, elvagyok nélküle. Ha valakinek szüksége van rá, vegye fel az oltást, a 3.at is, majd a 4.et és így tovább. Bár illúzióim nincsenek, mindannyiunkra rá fogják ezt kényszeríteni.

2021. júl. 21. 07:27
 15/17 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező! Ez a kérdés a te lelkivilágod tükrözi. Oltatlan vagyok, az is maradok. És képzeld inkább aggódom az oltottak miatt, mert egyre jobban kiderül hogy azt sem tudják mit vállaltak az oltással. Szóval nagyon egysíkú és rosszindulatú a gondolkodásod.
2021. júl. 22. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem örülnék!

Oltásellenes vagyok, nem rosszindulatú.

Annak örülnék, ha annak sem lenne baja, aki beoltatta magát.

2021. júl. 25. 06:49
 17/17 anonim ***** válasza:
6%
Persze hogy örülnének
2021. aug. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!