Mekkora az esélye?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy pár hete egy bárban ünnepeltük egy barátnőm szülinapját, és ott ráültem a wc-re úgy hogy nem takartam le, de a combom és a fenekem hozzáért. Egy ideje kiütések jöttek ki a karomon, hasamon, néha a combomon. Viszketnek persze, és néha égnek. Hol elmúlik hol jön ki másik, persze a hege napokig látszik. A kérdésem az mennyi az esélye, hogy ez Hiv vírus? Az egyik barátnőm azt mondta simán lehet ilyen tünete.

2021. júl. 19. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Szia!

A kèrdèsből kiderül,de ha a WC-t rendeltetès szerűen használtad ès nem szexuális cèlzatból akkor nem HÍV vertőzés lesz!

Az emberek nagy tèvhitben èlnek!- Az AIDS (HÍV) vertőzèst nem lehet elkapni ètellel,ívóvízzel,könnyel,nyállal, evőeszközzel,tüsszentèssel,kèzfogással ès WC használattal sem.

(WC használattal csak akkor kapható el ha nincs rendeltetésszerűen használva.(Pl.,Ülőkèn történő szex))

A kiütèseidet mutasd meg orvosnak,mert bár AIDS (HÍV) vertőzèsre nem utal,de egyèb más fertőtèst elkaphattál......

2021. júl. 19. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy csak pisilni használtam, semmi másra.
2021. júl. 19. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:

0% az esélye, hogy a leírt módon HIV vírust kaptál el. De még ha óvszer nélkül szexeltél is volna egy HIV-fertőzöttel azon a WC-n, akkor is kizárt lenne, hogy pár héten belül te a HIV tüneteit érzékeld magadon, azok ugyanis 5-10 éves távlatban jelentkeznek.

A kiütésekkel fordulj bőrgyógyászhoz, bizonyára kapni fogsz rá kezelést.

2021. júl. 20. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért majd ird meg végül is mi az?
2021. júl. 28. 16:04
 5/5 anonim válasza:
Igy igaz. Ne aggodj. Sotetseg van a fejekben HIV ugyben
2021. aug. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!