Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mindenki oltassa...

Szerintetek mindenki oltassa be magát covid ellen?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 12:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
1%

Itt is látni az oltás ellenesek primitívsègèt, agresszióját.

A sèrtegetès az megy egyből, ha nem tetszik más véleménye.

Nem szabad velük foglalkozni,csak lehúzzák a saját szintjükre azt akik mernek vitatkozni őmèltóságukra,az ő szintjükön verhetetlenek. Ehhez a cinikus stílushoz értenek.

2021. júl. 16. 07:25
 22/41 anonim ***** válasza:
6%

Majd azoknak is ilyen bátorsággal mondjátok az arcába,hogy semmiség a covid,akinél kialakult tüdőgyulladás és szövődményei miatt még mindig szenved.

Meg hogy csak gyenge sza.r volt azért lett beteg. Azért került kórházba.

2021. júl. 16. 07:27
 23/41 anonim ***** válasza:
88%
24 gondolkodjál picit, hogy az miért van, hogy egy ember megsem érzi a covidot, egy másik meg kezelés ellenére is meghal. Az miért van? Szerencse? Az aztán tényleg egy tudományos kategória...
2021. júl. 16. 07:35
 24/41 anonim ***** válasza:
31%
23 szerintem téged senki nem kért meg, hogy terjeszd az igét. Magad cipeled a hülyeség keresztjét
2021. júl. 16. 07:35
 25/41 anonim ***** válasza:
80%
18-as tudja pontosan hány db vírusrészecske juttott a szervezetedbe, és azt is jobban tudja nálad milyen a saját immunrendszered. Ezek az emberek napi szinten osztják az észt másoknak itt a gyakorin...
2021. júl. 16. 07:36
 26/41 anonim ***** válasza:
33%

25

Egyrészt a szervezetbe kerülő vírusrészecskék száma számít. Ismeretlen kórokozó ellen nem azonnal tud küzdeni az immunrendszer, hanem időbeli telik és nem mindegy, hogy addigra mennyi vírus van.

Mádrészt vércsoportot meg egyebet gyanítanak még, nem mindegy, hogy mennyire képes megtapadni a vírus a megfertőzni kívánt sejteken.

Egyébként a többi még a szakemberek számára sem világos.

Azt tudják, hogy immunszuppresszáns szedőkre nem veszélyesebb a COVID (mint ahogy általában a többi vírus sem, ahogy olvasom már rendszeresen évek óta).

De ti úgyis a reklámoknak fogtok hinni és nem néztek utána, szóval mindegy.

2021. júl. 16. 07:56
 27/41 anonim ***** válasza:
88%
26 és azt, hogy mennyi vírus részecske kerül be, azt hogyan méred? Nekem egy hét lát után is negatív volt a Pcr-em. Ez a bolondok aranya, amiröl beszélsz.
2021. júl. 16. 10:17
 28/41 anonim ***** válasza:
78%

9-es

Sajnos igen, még várni kellett volna egy kicsit még ha ez további emberi életeket követel. Végülis most biztos nyugodtabb a lelkivilágod hogy tömegeket oltanak kísérleti vakcinákkal.

Kicsit gondolj már bele. 2019 decemberében kirobbant Kínában (vagy a kínaiak eddig tudták titkolni, mindegy) Akkor még azt sem tudták hogy mivel állnak szembe, annyi volt az infó, hogy a koronavírus egy új fajtája. 2020 márciusában megérkezett Magyarországra, akkor már arról szóltak a hírek, hogy gőzerővel kutatják az ellenanyagot. Jött 2020 júniusa és mindenkit kiengedtek a megbetegedések mégis csökkentek. Megérkeztünk 2020 őszére: Beharangozzák hogy meg van az ellenanyag és gyártásba kezdenek,de nem csak egy gyártó, egyből három(!) is. 2021 tél és tavasz: megindultak a tömeges oltások nálunk. 2021 júliusa: csak Magyarországon több mint 5.5 millió oltott.

Javíts ki nyugodtan ha valamire nem jól emlékszem, de neked ez nem gyors egy kicsit? Nekem rohadtul 🙃 Oké hogy fejlett az orvostudomány, de azért ennyire szerintem nem. Erre szokták mondani nekem mások, hogy a világ összes orvosa és tudósa erre állt rá, hogy minél előbb meglegyen az ellenanyag. Honnan tudták hogy egyáltalán lesz ellenanyag? 🤷🏻‍♀️ A másik, ami felvetődött bennem kérdés: pl a rák ellenszerére mért nem állnak rá akkor ennyire? Oké, az nem vírus, de ha egy év alatt sikerült egy pusztító, mindenkit fertőző, mindenki halálát okozó, világméretű brutális vírusra ilyen rövid idő alatt megoldást találni, akkor más betegségekre, vírusokra mért nem?

Jöhetnek a lepontozások meg az önkéntes, mindent jobban tudó virológusok válaszai. :D

2021. júl. 16. 10:22
 29/41 anonim ***** válasza:
89%

28 és azt még gyorsan tegyük hozzá, hogy nem is egy cégnek sikerült megtalálni valahogy a csodaszert, hanem a körülményekhez képest viszonylag soknak.

Nincs azzal baj, ha valaki oltat, de ezt az agyatlan demagogiát, szelektív világ látás alapú uszitást most már nagyon jó volna befejezni

2021. júl. 16. 11:00
 30/41 anonim ***** válasza:
39%
6-os! Teljesen igazad van! Kiegészíteném azzal, sajnos sok ilyen embert látok, aki a buszon megfogja a kapaszkodót, majd végigtörli a száját meg a szemét csupasz kézzel. A múltkor a taknyát törölte le a tenyerével egy csávó, majd megfogta a kapaszkodót. A villamoson meg egyik nap közvetlen közelről a pofámba köhögött egy paraszt, most már ugye senkin nincs maszk, hát én úgy üvöltöttem, hogy csodálom, hogy nem szállítottak le... A másik meg megfogja a készpénzt vagy a buszon a kapaszkodót, utána mikor leszáll, rögtön rágyújt és hozzáér a szájához is, meg a dobozos üdítőből, aminek tiszta dzsuva a teteje, issza az üdítőt... Lesújtó. Aztán csodálkozik, ha megbetegszik. De én vigyázok rá! Elkerülöm, ha tudom, csak sajnos nem mindig tudom.
2021. júl. 18. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!