Tényleg tapad a mágnes oltás helyén?
"ma 11:22" Humor kategória! De, hogy van, aki ezt elhiszi, azon inkább sírni kellene...
Kicsit rendet kellene tenni a fejekben. Vírusok voltak, és lesznek! Ha tetszik, ha nem! Megemlíteném a kételkedőknek, és az "összeesküvés elméletben" hívőknek, hogy anno Semmelweis Ignác felvetését, hogy az orvos fertőtlenítse a kezét, nem igazán fogadták el a kollégái... A hülyeség, meg egy olyan vírus, ami ellen nincs orvosság, vagy maszk... Az oltás helyén pedig akkor tapadhaat meg a mágnes, ha benne hagyják a karban a tűt! ( Bár az kevés lenne a tapadáshoz.)
#25: Te nézzed csak nyugodtan a sorozatodat, nem kell megnézned, amit belinkeltem. Lehet, hogy én is így tennék, ha be lennék oltva, minek idegesítsem magam azzal, hogy vajon mit fecskendeztek belém és annak milyen hatásai lehetnek...
Már rég jártam általánosba, arra tényleg nem emlékszem, hogy az oltások összetevőiről tanultunk volna... Mágneses tulajdonsággal rendelkező nanorészecskékről egész biztosan nem, mivel az annál egy kicsit újabb technológia. Te biztosan valami különleges általános iskolába jártál :)
Kedves "júl. 14. 22:50" válaszadó!
Belenéztem az általad linkelt videóba...
Szóval: Honnan lehet tudni, hogy mágnest raknak a karjukra? Mielőtt feltennék, mondjuk egy vasszöghöz érintik? Á, nem... Amúgy, mindegy is.
Az általános iskolai tanulmányokból az űrmértékek kiszámítása azért meg van? Pl. a Pfizer-vakcina 1 adagja 0,3 Ml. Ez kb. egy gombostűfejnyi vas... Ha ezt töményen belédnyomják, akkor sem tart meg egy akkora mágnest, mint ami a videóban látszódik.
A másik:
Ha valamely hatalom olyan gondolatra jutna, hogy chipet ültet az emberekbe, akkor nem a Covid elleni oltásokat használná, mert az még nem kötelező. Vannak kötelezően beadandó oltások, amiket te is megkaptál. Amúgy: Pont letojom, hogy valaki beoltatta magát, vagy sem a Covid ellen! Ez magánügy. A hülyeséget terjeszteni viszont nem kellene, mert így is sok van belőle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!