Védettségi kártya, antitest?
Én csak követem.
Én amúgy szeptemberben voltam nem igazoltan covidos, de mivel akkor ment el a szaglasom, ami azota se tökéletes, igen valószínű, hogy akkor az voltam. A ferjem hozta haza, neki 1 het alatt visszajott a szaglasa. Mindketten most, juni vegen csinaltunk antitest tesztet, tehat 10 honappal a fertozes utan, es mindketten kaptunk védettségit, mert meg mindig van ellenanyagunk. Ez alapjan, ha valaki a betegseg után kozvetlen csinaltatta, siman kaphat meg egyet, persze biztos mindenkinel más a lefolyasa, de nem lehetetlen.
Mi csak azért nézettük, hogy legyen védettségink ugyanis az utolsó percben kommunikálták, hogy az edzőterembe elég továbbra is a versenyengedély. Na mostmár mindegy, legalább a külföldről hazatéréshez nem kell PCR/karantén.
Nagyon magas lett a színt. Augusztus 28-ig érvényes.
Hihetelen, hogy nincs itt senki aki ezt másodjára végigcsinálta.
Azért nincs, mert az első kártya 4 hónapig érvényes. Akinek meg mostanában lejárt, az nem nagyon csináltat másikat, mert a nagyobb rendezvényeken kívül nem kérik. Az enyém szeptemberig jó, majd látom mi lesz akkor.
Nem is lehetnek sokan azok, akiknek lejárt, mert nem kártyázgatunk még olyan régóta.
Elvileg lehet újra csináltatni. Kivéve, ha regisztrált covidos voltál, akkor nem lehet akkor se, ha lejárt, amit akkor kaptál.Wtf??? Ez is egy nagyon logikus döntés, mint az összes többi, de nálad nem ez a helyzet, ha jól értettem.
Amúgy én majdnem 16hónap után nézettem, alig volt 0 fölött, rokon 8 hónap után, neki kicsit több volt, de már szintén negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!