Beoltatjátok, beoltatnátok a 14 éves lánygyermeketeket COVID ellen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 21:16
11/22 anonim válasza:
Soha, se fiam se lányom senkit nem oltatnék be, fejlődésben lévő szervezet!
12/22 anonim válasza:
Gondolom akkor a kötelező oltások sem lettek beadva nekik, mert azok is gátolják őket a fejlődésben😆
13/22 anonim válasza:
12# hülyességre nincs vakcina, sajnálom ha be akartad volna adatni
14/22 anonim válasza:
#13 nekem nincs rá szükségem köszi, de neked melegen ajánlom, hogy inkább a nyelvtankönyvet nézegesd, és ha megtanultál írni, akkor gyere vissza az oldalra :)
15/22 anonim válasza:
Fiam van nem lányom, és 17, de gondolom nem lényeges. Én megkérdeztem tőle kéri e? Azt mondta nem, mondtam jól van. Legyen szabad döntése saját magáról. Mondjuk én se kértem ,de ez meg az én döntésem. Amúgy egy 14 éves is eltudja dönteni kéri e? Tud mérlegelni. . Sok 14 éves értelmesebb , mint egy 30 -50 éves. Szóval eleve elítélem, egy másik ember döntse el mit adjanak be neki.
16/22 anonim válasza:
#14 a nyelvtan nem érdekel már lediplomáztam kétszer is megengedhetem magamnak hogy lazán gépeljek a billentyűzetemen, te mit értél el mit tudsz felmutatni? Nyilván semmit de meg sem lep. No én x-elem a kérdést ne is írj választ nem olvasom el.
17/22 anonim válasza:
"17, de gondolom nem lényeges. Én megkérdeztem tőle kéri e? Azt mondta nem, mondtam jól van. Legyen szabad döntése saját magáról. Mondjuk én se kértem ,de ez meg az én döntésem. Amúgy egy 14 éves is eltudja dönteni kéri e?"
Ezzel az erővel egy hároméves is el tudja dönteni... Könnyű lerázni magadról a szülői felelősséget, ugye?
18/22 anonim válasza:
Összehasonlítja a hároméves gyerek döntési képességét egy 14 évessel. Ilyen kijelentéskhez már tényleg egybitesnek kell lenni... xD
19/22 anonim válasza:
17 es 15 ös vagyok. Ha van gyereked, nem lennék a helyében, 18 as egyszerűen fogalmazta egybites a gondolkodásod. Egy 3 évesnek, még nincs meg az a mérlegelési képessége, de mondjuk 11-12 éves kortól már igen. De el kéne vonatkoztatni attól kor, és értelem összefügg. Lehet egy 10 éves Ember tisztán látó értelmes, és egy 70 éves sötét, korlátolt, és buta. De erre itt vagy te élő példának, ha a válaszod alapján kéne a korodat tippelni úgy 8-9 évet tippelnék. Szülői felelősség, ezt át kéne rágnod,még kicsit, egy szülő meg tudja ítélni a gyermeke, milyen értelmi, mentális, lelki szinten van. És természetesen ha úgy ítéli a gyermeke nem képes döntést hozni segíti. De ha te szülő vagy ( bár kétlem) az a típus vagy aki azt hiszi a gyereke az ő tulajdona, és csak te dönthetsz mit hogyan tegyen, mi a jó neki. Ki kell ábrándítsalak őskövület! A gyermeked (már ha van) egy szabad önálló lény, saját élete, és saját döntései vannak, amiben max segítheted, és támogathatod. Ha van gyermeked add örökbe jobban jár, ha nincs várj még 20 évet, hátha érett leszel rá.
20/22 A kérdező kommentje:
Hú, de eldurvultatok.
Kár.
2021. júl. 9. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!