Ugye nem csal a szemem,hogy a stadionban senki nem hord maszkot,de az áruházakban és boltokban kell,amikor ott tényleg van 1 méter két ember között?
Figyelt kérdés
Most én vagyok a bolond?2021. jún. 28. 17:57
1/24 anonim válasza:
Mindenhol kellene, amíg nincs 90%+ beoltott.
2/24 anonim válasza:
Szerintem a 90% beoltott után is hordani kéne a boltokban és zárt helyeken
4/24 anonim válasza:
Ezermillió hasonló ellentmondás van. Csak az új vallás annyira átmosta sokaknak az agyát, hogy a legnyilvánvalóbbakat sem akarják észrevenni pont úgy, mint ahogy a kersztények sem a papok áltla mantrázott egyértelmű hitbéli dolgokat, amik ellentétben állnak a fizika törvényeivel.
5/24 anonim válasza:
A stadion azért nyitott tér,ott elszáll a baci,de egy boltban ott kering a fejed felett.
6/24 A kérdező kommentje:
5-ös a baci és a vírus között van különbség....
2021. jún. 28. 18:17
7/24 krwkco válasza:
"stadionban senki nem hord maszkot,de az áruházakban és boltokban kell,"
A stadionokban elvileg csak oltottak és gyógyultak vannak. És nyitott tér, ahol a levegőben levő dolgok felhígulnak. Ahogy 5-ös is írta.
Emellett az egyik foci, a másik bevásárlás. És tudjuk, hogy melyik a fontosabb.
8/24 anonim válasza:
"Csak az új vallás annyira átmosta sokaknak az agyát" Írja ezt a szokásos oltásellenes szektás birka. Valószínű csak itt nagy a pofád, remegve húzod fel még az utcán is a maszkot. :)
9/24 anonim válasza:
#8:
1. Pofád neked van.
2. Nem hordok maszkot, csak a boltban, de ott is csak a fizetésig és csak olyat, ami a leggagyibb és abból is ki van vágva két réteg a háromból.
10/24 anonim válasza:
A stadionok an kérnek oltási igazolványt plusz az nyitott tér.
A boltokban nem kérnek es az zárt tér, nem szellőzik csak annyit amennyit a bejárati ajtó engedi, ha áll a levegő még semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!