Pfizer oltás utan lehet alkoholt inni? Juni 12-en kaptam az elsot
Figyelt kérdés
Nem lesz valami bajom ha berugok akar hanyasig is?2021. jún. 27. 23:38
1/11 anonim válasza:
Soha többé. Ezentúl csak málnaszörpöt ihatsz.
Ez most komoly kérdés?
3/11 anonim válasza:
Ilyenkor már simán, oltás utáni napokban nem kéne elvileg.
4/11 anonim válasza:
simán lehet ! én utána 2 nappal ittam. DE olvastam már olyat ezen az oldalon hogy valaki már aznap ivott. sőt olyat is hogy részegen ment egy haverja beoltatni magát! ( bár ez füllentés gyanús)
6/11 anonim válasza:
En aznap is ittam, de csak mertekkel.
7/11 anonim válasza:
Egy üveg bor belefér aznap este?
8/11 anonim válasza:
Ha bírod... En masodik oltas utan 1 pohar bort megereztem. Amugy az oltas hatasan nem fog valtoztatni, de mivel a majad massal van elfoglalva, mint a bulizasoddal, emiatt lehet nem fogod annyira birni. 😅
9/11 anonim válasza:
Ma volt a második. Kb eddig ugyanazt érzem mint az elsőnél. Csak az oltás helye kicsit fáj ha megnyomom. Meg ha felemelem a karom érzem. De nem volt láz, fáradtság semmi.
10/11 anonim válasza:
második Pfizer engem sem ütött ki. Első igeen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!