Van olyan akinek magasabb volt ennél az értéknél az ellenanyagszáma?
Figyelt kérdés
Apám 2 hétig eszméletlenül beteg volt és 7 hónapra rá gondolta csináltat egy ellenanyagtesztet és ugye azt mondják hogyha valakinek 1000 körüli az már nagyon nagy szám.
Apámnak 9179,1 AU/ml lett az eredménye ami eléggé de magas
Másnak mekkora lett és meddig volt beteg?
2021. jún. 25. 16:00
1/3 anonim válasza:
Ilyen kb. csak olyannak van, akit (sajnos) nagyon megviselt a vírus vagy nem annyira + kapott 2 oltást.
Néha Szputnyiknál szokott még ilyen nagy szint lenni.
Apud védve van egy jó ideig szerintem :)
2/3 anonim válasza:
Nekem Pfizer oltás után 1 hónappal 12.428
Apud védve lesz jó sokáig
Én majd decemberbe nézetek megint egyet,kiváncsi vagyok,hogy akkor milyen értéket fog mutatni
Remélem a legjobbakat
3/3 anonim válasza:
Mindkét érték elég magas, de arra azért figyeljetek, hogy csak akkor lehet számokat összehasonlítani, ha PONTOSAN ugyanazzal a teszttel készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!