Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem tudom székelés...

Miért nem tudom székelés utána a fenekem tisztára törölni?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Nagydolog után bőrkímélő Wc papírral tisztára törlöm a hátsom, ezután babaszappannal vagy néha tiszta vízzel megmosom és emellett bőrkímélő folyadékkal is megtörlöm. Eltelik fél óra, elkezd szúrni, miután megint megtörlöm, a WC papír el van színeződve a széklettől. Nem értem! Soha nem volt gond az alaphigiéniámmal. Azelőtt csak sima WC papírt használt és ritkán éreztem ilyet. Talán amikor nagyon meleg volt és jobban izzadtam. Most vittem széklet mintát a laborba, hogy hátha valami baci okozza. Volt már valakinek hasonló problémája? Mi a megoldás? Irtóra zavaró és ráadásul megnehezíti a mindennapokat!

#végbél #fenék #széklet #székletmaradvány
2021. jún. 18. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki a babáknak való popsitörlöt, vagy a.nedves wc papirt.

Nekem is hasonló gondjaim voltak, de ezek aranyat érnek 😎

2021. jún. 18. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sima víz is megteszi, aztán törölközővel megtörlöd, minek ez a sok "kencefice" rá.
2021. jún. 18. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Ne vidd túlzásba a törlést ill. mosakodást, mert a nyálkahártya sérülése, ill. az azon levő "hasznos" baktériumok eltávolítása káros. Ha tanultál biológiát, akkor tudhatod, hogy a záróizmok nem műszaki technikai szerkezetek, nincs tökéletes zárás. Az ánusz redői között maradhat székletmaradvány, amit aztán az izzadtság, folyamatosan termelődő bélnedvek kijjebb sodornak.
2021. jún. 18. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy nem zár már rendesen a záróizmod, és utána kicsúszik egy kis széklet. Anális szexet szoktál gyakorolni? Az okozhat ilyet.
2021. jún. 18. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ertik a valaszolok, hogy a szekleted zsiros, kenocsos, ezert nehez tisztara torolni. Ki kene vizsgaltatni az okat is, mert felszivodasi zavar is lehet. Az olajok, zsirok, meg az abban oldodo vitaminok sem tudak felszivodni.
2021. jún. 18. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A túl sok análszex miatt már nem zárnak rendesen az izmok. Csináljátok hagyományosan a szexet és idővel rendbejön.
2021. jún. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!