Miért nem tudom székelés utána a fenekem tisztára törölni?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Nagydolog után bőrkímélő Wc papírral tisztára törlöm a hátsom, ezután babaszappannal vagy néha tiszta vízzel megmosom és emellett bőrkímélő folyadékkal is megtörlöm. Eltelik fél óra, elkezd szúrni, miután megint megtörlöm, a WC papír el van színeződve a széklettől. Nem értem! Soha nem volt gond az alaphigiéniámmal. Azelőtt csak sima WC papírt használt és ritkán éreztem ilyet. Talán amikor nagyon meleg volt és jobban izzadtam. Most vittem széklet mintát a laborba, hogy hátha valami baci okozza. Volt már valakinek hasonló problémája? Mi a megoldás? Irtóra zavaró és ráadásul megnehezíti a mindennapokat!2021. jún. 18. 17:45
1/6 anonim válasza:
Próbáld ki a babáknak való popsitörlöt, vagy a.nedves wc papirt.
Nekem is hasonló gondjaim voltak, de ezek aranyat érnek 😎
2/6 anonim válasza:
Sima víz is megteszi, aztán törölközővel megtörlöd, minek ez a sok "kencefice" rá.
3/6 anonim válasza:
Ne vidd túlzásba a törlést ill. mosakodást, mert a nyálkahártya sérülése, ill. az azon levő "hasznos" baktériumok eltávolítása káros. Ha tanultál biológiát, akkor tudhatod, hogy a záróizmok nem műszaki technikai szerkezetek, nincs tökéletes zárás. Az ánusz redői között maradhat székletmaradvány, amit aztán az izzadtság, folyamatosan termelődő bélnedvek kijjebb sodornak.
4/6 anonim válasza:
Lehet hogy nem zár már rendesen a záróizmod, és utána kicsúszik egy kis széklet. Anális szexet szoktál gyakorolni? Az okozhat ilyet.
5/6 anonim válasza:
Nem ertik a valaszolok, hogy a szekleted zsiros, kenocsos, ezert nehez tisztara torolni. Ki kene vizsgaltatni az okat is, mert felszivodasi zavar is lehet. Az olajok, zsirok, meg az abban oldodo vitaminok sem tudak felszivodni.
6/6 anonim válasza:
A túl sok análszex miatt már nem zárnak rendesen az izmok. Csináljátok hagyományosan a szexet és idővel rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!