Mit tegyek? Nem tudom levinni a lázam
Figyelt kérdés
Az oltás miatt belázasodtam
Nem tudom levinni és már kezdek kétségbeesni
Tartja a testem a 38.5 fokot..
Gyógyszert vettem már be de nem hat
Nem is gyenge gyógyszerröl van szó..
Hogy vihetném le a lázam?
(Nem kérek az oltásellenes válaszokból. Már beadattam és semmit sem érne a "nem kellett volna beadni" válasz!)
2021. jún. 18. 03:49
1/6 anonim válasza:
Beállsz a zuhany alá, és fokozatosan egyre hidegebbre állítod, mondjuk lassan elszámolsz 100-ig és vissza 0-ig.
2/6 anonim válasza:
38.5 nem vészes, még lázcsillapító sem feltétlenül szükséges, ha amúgy megvagy. Pár óra és el fog múlni ne aggódj:-)
3/6 anonim válasza:
Állítólag oltás után a legtermészetesebb, hogy belázasodsz, de ez el is fog múlni.
Hideg vizes borogatást ajánlom fejre és csuklóra.
4/6 anonim válasza:
Azt hittem, 40 körüli lázad van, azért estél kétségbe.
Milyen lázcsillapítóból vettél be hány mg-os tablettát?
5/6 A kérdező kommentje:
Algopyrin 500 mg
Mellesleg szívritmuszavarom van
A láz miatt felszaladt 170/percre
Ezért vagyok kétségbe esve
2021. jún. 18. 08:51
6/6 anonim válasza:
Akkor meg ne itt kérdeződködj, hanem orvosnak (vagy ha nem elérhető, az orvosi ügyeletnek) telefonálj és tőlük kérj tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!