Vérvétel után szeretnék menni fürdőbe. Mennyi időnek kell eltelnie, hogy biztonságos legyen?
Figyelt kérdés
Mehetek akár 1 óra elteltével is? Nem fertőződik el a szúrás helye?2021. jún. 16. 18:00
1/9 anonim válasza:
Nem fertőződik be már egy óra elteltével sem.
2/9 anonim válasza:
Huh, hát biztos nem mennék aznap fürdőbe. A vérvétel, bármilyen csekélységnek is tűnik, megterheli a szervezeted. A fürdő meg szintén. Egy napon belül a kettő sok.
3/9 krwkco válasza:
A vérvétel helye egy seb. Bármilyen kicsi, amíg be nem gyógyul, megfertőződhet.
De ha vízálló ragtapasszal, leukoplaszttal leragasztod, akkor mehetsz azonnal.
4/9 anonim válasza:
Kerdezd meg attol aki veszi a vert. O biztos tud valaszt adni ra
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, majd lehet megkérdezem, mert látom megosztó a vélemény róla.
2021. jún. 16. 22:16
6/9 Salx Narval válasza:
Vegyél egy doboz Livsane vízálló ragtapaszt és azonnal mehetsz fürdeni, kb 800Ft. Ha megkérdezed a vérvételen talán még tesznek is rá, nekem pl kérés nélkül is megtették egyszer, igaz olyan is volt, hogy még sima ragtapaszt sem kaptam.:D
7/9 anonim válasza:
A vérvétel, bármilyen csekélységnek is tűnik, megterheli a szervezeted - mi, az hogy levesznek két ampulla vért? :D
8/9 anonim válasza:
7
Igen, szerintem igen. De ha az emberek 99 százaléka úgy gondolja, hogy nincs így, akkor sincs gond. Tőlem mindenki azt csinál, amit akar. Főleg te, aki tudnivalóan a GYK legokosabb embere vagy. :)
9/9 anonim válasza:
Már aznap mehetsz, csak ragaszd le. Ennyi vérveszteség nem számít semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!