Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez mi? Kullancs vagy valami más?

Ez mi? Kullancs vagy valami más?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 16. 01:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Na akkor mindenkinek: Zalában élek tehát tudom hogy kell kiszedni a kullancsot, mert nekünk gyerekkorunkban már megtanítják. A kullancsot megfogni nem tekergetni hanem erős határozott mozdulattal kirántani. A csipeszt pedig felejtsétek el! Attól tud bent szakadni a kullancs.
2021. jún. 19. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:

11, azzal egyetértek hogy csavagratni nem szabad.

A csipesz viszont azért kell, mert ha ujjbeggyel fogod meg, akaratlanul is belenyomod a tartalmát a bőrbe. Inkább szakadjon bele a feje (az nem fertőz és kidobja a bőr pár nap alatt) minthogy beleürüljön a szervezetbe a fertőzött része és komoly betegséget okozzon.

2021. jún. 19. 15:57
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
11-es vagyok és NEM KELL CSIPESZ!
2021. jún. 19. 16:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Jó, ha ennyi érved van hogy NEM KELL, mert csak, akkor ne használj 🤷‍♀️ Más meg hadd használja, ha ő úgy tanulta, vagy ha nem szeretne beteg lenni. Ennyi.
2021. jún. 19. 16:04
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Pont hogy a csipesz miatt szakad bent a kullancs de jó csipeszezést. Aztan maajd lesz sírás hogy bent szakadt a kullancs.
2021. jún. 19. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:

Erről beszélek, értelmezd kérlek a 12-es hozzászólásom. A csipesztől beszakadhat a fej, a kézzel történő kivételtől viszont visszanyomódhat a fertőzött cucc az emberbe.

Inkább szakadjon be a fej ami nem fertőz, minthogy beteg legyek. Gondolom azt megtanították hogy nem a feje fertőz (azt kidobja a bőr) hanem akkor lehet fertőzést kapni, ha visszaáramlik a szervezetbe az, ami a potrohában van.

Harmadszor nem fogom leírni, ha most sem megy az értelmezés, akkor én feladom.

2021. jún. 19. 16:22
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
De ha kézzel határozott mozdulattal kirántod akkor semmi sem szakad bent.
2021. jún. 19. 16:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdező majd írj esetleg, hogy mi lett vele
2021. jún. 19. 16:59
 19/23 anonim válasza:
Én nem azt figyelem...
2021. júl. 11. 21:39
 20/23 anonim ***** válasza:
19, hanem mit?
2021. júl. 11. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!