Na akkor mindenkinek: Zalában élek tehát tudom hogy kell kiszedni a kullancsot, mert nekünk gyerekkorunkban már megtanítják. A kullancsot megfogni nem tekergetni hanem erős határozott mozdulattal kirántani. A csipeszt pedig felejtsétek el! Attól tud bent szakadni a kullancs.
2021. jún. 19. 15:44
12/23 anonim válasza:
11, azzal egyetértek hogy csavagratni nem szabad.
A csipesz viszont azért kell, mert ha ujjbeggyel fogod meg, akaratlanul is belenyomod a tartalmát a bőrbe. Inkább szakadjon bele a feje (az nem fertőz és kidobja a bőr pár nap alatt) minthogy beleürüljön a szervezetbe a fertőzött része és komoly betegséget okozzon.
2021. jún. 19. 15:57
13/23 anonim válasza:
11-es vagyok és NEM KELL CSIPESZ!
2021. jún. 19. 16:00
14/23 anonim válasza:
Jó, ha ennyi érved van hogy NEM KELL, mert csak, akkor ne használj 🤷♀️ Más meg hadd használja, ha ő úgy tanulta, vagy ha nem szeretne beteg lenni. Ennyi.
2021. jún. 19. 16:04
15/23 anonim válasza:
Pont hogy a csipesz miatt szakad bent a kullancs de jó csipeszezést. Aztan maajd lesz sírás hogy bent szakadt a kullancs.
2021. jún. 19. 16:10
16/23 anonim válasza:
Erről beszélek, értelmezd kérlek a 12-es hozzászólásom. A csipesztől beszakadhat a fej, a kézzel történő kivételtől viszont visszanyomódhat a fertőzött cucc az emberbe.
Inkább szakadjon be a fej ami nem fertőz, minthogy beteg legyek. Gondolom azt megtanították hogy nem a feje fertőz (azt kidobja a bőr) hanem akkor lehet fertőzést kapni, ha visszaáramlik a szervezetbe az, ami a potrohában van.
Harmadszor nem fogom leírni, ha most sem megy az értelmezés, akkor én feladom.
2021. jún. 19. 16:22
17/23 anonim válasza:
De ha kézzel határozott mozdulattal kirántod akkor semmi sem szakad bent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!