Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kötelező az oltás ezekbe az...

Kötelező az oltás ezekbe az országokba? Repülőre? Hol kötelező? Teszt miért nem elég ahhoz, hogy lehessen élni és bemenni valahova?

Figyelt kérdés

Magyarország

Szlovákia

Németország

Amerika

2021. jún. 13. 23:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem csodálom, hogy nincs egyetértés!

Mellesleg nem vagyok oltás ellenes, de mellette sem állok. Egyszerűen nem megbízható!

Furcsán nézek azokra akik rohannak oltatni és amikor majd a sokadik oltást kapják talán kinyílik a szemük! Mert ami most van magyarba az csak a kezdet.

(Sőt az sem normális, hogy valakinek rendszeresen a nyálkahártyájában turkálnak!)

Ismerőstől tudom, ha a második oltásra nem mész el, arra az egy időpontra akkor b***hatod az egészet, nem kapsz róla igazolást és nem kapsz új időpontot....pedig bármi történhet balesettől kezdve a betegségen át a temetésig.

Más vírusos betegség is létezik, de ha bele is halsz menj el arra az egy időpontra...Szégyen gyalázat...

2021. jún. 16. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
2021. júl. 13. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Ezek között egyik ország sincs amit kérdeztem, de nem baj 🙂
2021. júl. 14. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak mutatja mennyire szigorú általában ez...

Amúgy ha szívóznak egyik határon, mondhatod hogy akkor köszi, de mégsem megyek át, visszafordulsz és mész a másik határhoz. Ott meg vagy továbbintenek vagy nagy eséllyel nem is lesz senki.

2021. júl. 14. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!