Érdemes szúrnom a vérhigítót? Bővebben lent
Azt az osztályt ahol kezeltek, nem tudod felhívni?
Én elmennék az ügyeletre ha ilyen bajom lenne, de lehet be se hínak, csak megmondja az orvos, hogy kell-e vagy sem.
Először is, szerintem ilyen jellegű kérdést nem itt kell feltenni, hanem ahol ténylegesen kompetens választ kapsz.
Egyébként nekem is volt. Én azthiszem addig kaptam csak amíg bent feküdtem 1 hétig, de akkor sem szúrni kellett. Miután kiengednek a kórházból és hazamehetsz, konkrétan annyit mozogsz amennyit szeretnél, nyilván nem terhelve, úgyhogy szerintem totál hülyeség lenne szúrni. Én kiengedés után 1-2 nappal már suliba mentem.
Zárójelentésben szerepel? Mondták, hogy kellene? Adtak receptet?
Ha igen, akkor kell. Nálunk mindenféle műtét után adnak egyébként. Kisebb műtéteknél pár nap, nagyobbaknál egy hónap, vagy akkor tovább, ha a beteg sokáig nem mozog.
Ha beszúrod egy itteni laikus javaslatára és belső vérzésed lesz tőle, akkor megnyugodsz?
Ha nem szúrod be egy itteni laikus javaslatára és vérrög képződik a szervezetedben, akkor megnyugodsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!