Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vakcina oltás után,lehet...

A vakcina oltás után,lehet m,ellék hatás 1 nem menstruálo nőnek,hogy terhesnek nézki külsőleg,hizik,meg terhes tünetei vannak?

Figyelt kérdés

2021. jún. 11. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Talán, ha a kérdező érthetőbb kérdést tenne fel, némi magyarázattal, akkor inkább kapna használható válaszokat.
2021. jún. 21. 20:07
 12/18 A kérdező kommentje:
A vakcina mellék hatása lehet,hogy 1 nő külsőleg terhesnek néz ki?
2021. jún. 21. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Számtalan egyéb ok sokkal valószínűbben magyarázza, amikor 1 vagy 2 vagy x nő külsőleg terhesnek néz ki. Legvalószínűbb ok ezek közül maga a terhesség.

Szerinted most jobban megmagyaráztad a kérdésedet?

2021. jún. 21. 20:30
 14/18 anonim ***** válasza:
10-es, ezzel a lendülettel el is kezdheted a nagyravaló tanácsokat adását. :D
2021. jún. 22. 01:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha azt akarod mondani, hogy abban az életkorban vagy, hogy már nem menstruálsz, nem híztál meg rövid idő alatt, de hirtelen akkorára nőtt a hasad, hogy terhesnek nézel ki, akkor sürgősen menj el orvoshoz, mert ez súlyos betegség jele is lehet, hasi folyadékgyülem alakulhatott ki nálad, amit feltétlenül ki kell vizsgáltatni és megszüntetni.

2021. jún. 22. 07:02
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.Kiderült,hogy nincs betegség 1 női ismerösömnél,vakcina oltás nem volt hatással menstruálására meg menopauzára és hizásra sem
2021. júl. 6. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Szputnyikot kaptam.

A ciklusom napra pontos.

A másodikat a ciklusom első napján kaptam ráadásul. Le is terített. Ilyenkor alapból gyenge és dekomcetnrált vagyok olyan erős görcseim vannak.

Kímélni nem tudtam az ágyból, mert ugye az oltás miatt volt még lázam, hidegrázás.

De erre számítottam,nem lepődtem meg,nem hisztiztem.

egy oltás ezzel jár úgy általában. (Hőemelkedés stb)

Azóta nem nőtt ki a harmadik lábam,ugyan úgy megjött.

Ilyenkor szívesen cserèlnèk a fèrfiakkal :D akkora szívás ez a menstruációs görcs...

Nálam cikis kimaradás akkor fordult mikor nagyon stresszes voltam, vagy nagyon sz.arul érkeztem. A rossz táplálkozas szinte az összes betegséggel, hormon betegséggel összefügg

2021. júl. 6. 12:08
 18/18 A kérdező kommentje:
a hasa levegővételkor beljebb ment, meg karba teszi a kezét hasa tetején,igy a pocak belapul. azt hittem a rokonom vakcina oltás után hizott el
2021. aug. 13. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!