Észrevettétek, hogy megint sokan köhögnek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 17:29
11/17 anonim válasza:
#9 Ha covid lenne éjjel-nappal köhögnék, de csak reggel/este szoktam. Illetve mióta kitakarítottam a házban, még annyira sem köhögök.
Egyértelműen nem covid.
12/17 A kérdező kommentje:
Ja, meg nem csak az oltatlanokat, hanem saját magukat is, ha magukban elkezd a vírus mutálódni úgy, hogy az oltásra rezisztens lesz.
2021. jún. 10. 20:38
13/17 A kérdező kommentje:
Hát ne legyen az, egyértelműen már jelentősen kevés eset lenne, ha csak mRNS-el oltottak volna. Majd ősszel kiderül. Vagy még nyáron.
2021. jún. 10. 20:40
14/17 anonim válasza:
És te most komolyan egy pcr tesztre hivatkozol? Ha nem lettem volna részese, akkor se hinném el, hogy egy sima teszt felülír egy alapos kivizsgálást, csak mert a nagy covid miatt ez van, egy vérvételre nem küldenek el, s addig akarnak tesztelni, míg pozitívat nem mutat az a "megbízható" pcr. Lehet itt boncolgatni ezt a kérdést, jó lenne kicsit gondolkozni, s nem elhinni minden sületlenséget, amit a médiában hallasz.
15/17 A kérdező kommentje:
Vannak azért hiteles média források, meg látni azt is, hogy sokan akik oltva lettek és vannak enyhe tüneteik az allergiára akarják fogni, mert hát az oltás miatt már nem olyan erős a covid tünet. Na mindegy, éljetek tudatosan és egészségesen.
2021. jún. 10. 20:45
17/17 anonim válasza:
Majd azt nézzük meg az oltottak közül mennyien betegednek meg az oltatlanokkal szemben. Ez tiszán ki fogja rajzolni a képet mennyit érnek az oltások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!