8. osztály után van még kötelező védőoltás?
Van
mi kaptunk még gimiben,olyat aminek x nap után be kellett pirosodnia.
Asszem elsőben.
Jellemzően nincs. De például ÁNTSZ elrendelhet kötelező védőoltás. Akár korosztályosan, akár területileg vagy más veszélyeztetettségkörben. Valószínűleg a második válaszadó is ilyent kapott. Ami az elpirosodásból következően is, nagy valószínűséggel TBC védettséget ellenőrző kontrolloltás volt.
Könnyen lehet, hogy Borsod vagy van már ilyen, vagy lesz a közel jövőben. A járvány miatt.
Jellemzően nincs. De például ÁNTSZ elrendelhet kötelező védőoltás. Akár korosztályosan, akár területileg vagy más veszélyeztetettségkörben. Valószínűleg a második válaszadó is ilyent kapott. Ami az elpirosodásból következően is, nagy valószínűséggel TBC védettséget ellenőrző kontrolloltás volt.
Könnyen lehet, hogy Borsod megyében vagy van már ilyen, vagy lesz a közel jövőben. A járvány miatt.
Én irtam h kaptunk 8. után is.
ez 96 környékén volt és Komárom megye.
Rákerestem, de nem találtam mi lehet a pontos oka 1996-os oltásnak.
Komárom megye szintén határmegye.
Amúgy nem lenne meg lepő, ha Szlovákiában lett volna valami járvány. És az Komárom megyét jobban érintette volna, akár mint Pest Megyét. Ami a szintén Komárom megyei, de Pest megyéhez közelebbi Esztergomi híd nélkül jóval védettebb volt még akkor ebből az irányból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!