A gyermekem karanténban van, de én nem, ilyenkor kijönnek majd felrakni az ajtóra a cédulát meg ellenőrizni?
Az én gyerekem is kontaktként került karanténba márciusban, mert a tanítónénijének pozitív lett a tesztje (neki nem kellett tesztet csináltatnunk, tünetek híján). Annyit mondtak, hogy nem hagyhatja el az ingatlanunk területét. Egyszer jöttek ellenőrizni, ekkor telefonon felhívtak, és azt kérték, menjünk az ablakhoz és a fiam integessen nekik. Az osztálytársaival is pont így történt. (Senki sem lett beteg amúgy az osztályban, a tanárnak sem voltak tünetei.)
Akkor még sokkal több fertőzött volt, ezért szerintem számíthatsz rá, hogy ki fognak jönni ellenőrizni. Ha márciusban volt rá kapacitásuk, gondolom, most is van. Ha így lesz, valahogy muszáj lesz igazolnod, hogy otthon van a pici, különben büntetést kaphattok.
6-os
És addig a másik 20 bulizó lapított a másik szobában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!