Ki az Ázsiában Szakadtam youtube csatorna tartalomgyártója?
Figyelt kérdés
Sokszor látom a videóit ahol a COVID-dal kapcsolatban oszt meg új híreket/fejleményeket, de valahogy olyan érdekes, hogy semmit nem tudunk róla. Se a nevét, se hogy ő valójában kicsoda, mit csinál, meg úgy alapjáraton hiába látjuk full anonim. Mennyire hiteles így a dolog? Egyáltalán ki ő? Lehet erről tudni valamit? Vagy ez is csak valami fizetett infó darálás?2021. jún. 2. 12:55
1/4 anonim válasza:
Thaiföldi egyetemen tanít orvosi angolt jelenleg.
2/4 anonim válasza:
ha tudod a nevét, attól mennyivel hitelesebb, vagy informatívabb?
közismert embereknek csomóan szeretnek a magánéletében vájkálni, ezért egyre többen kerülik, hogy olasmit megosszanak, amit nem akarnak, vagy ők nem tartják fontosnak.
ha valaki ázsiáról és az utazásairól oszt meg videókat, annak miért kéne a nevét, munkáját, családi állapotát, akármit tudnod?
ráadásul te is név nélkül firtatod mások névtelenségét. te miért nem vállalod fel a kérdésedné a nevedet, ha mástól ezt várod? nem érzed hiteltelennek, hogy tudni akarod más nevét és egyéb személyes adatait, miközben te sem vállalod fel?
3/4 anonim válasza:
ez sajnos nem így van, ugyanis ha emberek tízezrei figyelik hogy mit mondasz , vagy az életuket teszik fel a tanácsodra , akkor bizony feleloséget kell vállalnod. ugyanis ha valaki belehal abba hogy te dokinak adod ki magad és csak holmi házalo gyogyszerkupec vagy, azz már bizony nem vicc
4/4 anonim válasza:
Azt kérdeztem hogy orvos e erre olyan minősíthetetlen választ adott amit nem írok le. Az ilyen biztos nem orvos. Nézegettem és amit találtam az az hogy orvoslátogató gyógyszer ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!