Hova kellene ezzel fordulni?
Figyelt kérdés
A férjem (35) pár napja észrevette, hogy kicsit folyósabb, hígabb neki mint szokott lenni. Azt mondta hogy ugyanúgy eszik, mint eddig, de valamiért hígabb lett állagra és színre is másabb. Nyilvánvalóan én nem látom milyen, nem néztem meg neki mert nem szeretem a látványát, meg kellemetlen lenne neki szerintem. Orvoshoz nem mer elmenni, mert cikinek tartja hogy beszéljen róla. Azt hiszem van ilyen vizsgálat hogy egy kis üvegbe vagy mibe bele kell ,operálni' a mintát, és beküldeni a laborba de nem tudom ennek a menetét. Vagy SZTK-ba kéne menni esetleg? Csak melyik osztályra?2021. máj. 31. 20:49
1/5 anonim válasza:
Diétázzon pár napig, nem kell ezzel rögtön orvoshoz futkosni
2/5 anonim válasza:
Akkor először is tisztázzuk, mert rébuszokban beszélsz!
Székletről, vagy ondóról van szó?
3/5 anonim válasza:
Inkább fel kellene nőnie, mert az a ciki, hogy ennyi idősen nem mer orvoshoz menni.
4/5 anonim válasza:
Úgy látom nem csak neki kellemetlen
5/5 anonim válasza:
Háziorvoshoz kell menni mindennel, ami nem egyértelműen
szemészeti
bőrgyógyászati
nőgyógyászati
fül-orr-gégészeti
fogorvosi probléma
vagy üzemorvosi/alkalmassági vizsgálat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!