Mennyire gyakori,ha valaki könyökkel,alkarral nyitja-zárja a csapot?
Figyelt kérdés
Nálunk a családban én is,és öcsém is így nyitjuk,hiszen,ha kezet mosunk,előtte koszos a kezünk,nem érünk a csap nyitó részéhez,és utána is úgy zárjuk el,nem kézzel,mert hát akkor olyan,mintha meg sem mostuk volna.
Ez mennyire lehet gyakori?Van,aki hasonlóan csinálja?
2021. máj. 30. 18:34
1/4 Hanna S válasza:
Kicsit furcsa kérdés, de amúgy én úgy csinálom, hogy a csap foganytyújának a külső részével (a hegyével) nyitom meg és a belső részével zárom el,rendesen a kezemmel.
2/4 A kérdező kommentje:
Mióta karos a csaptelep én mindig így csinálom.
Nyilván csavaróssal nem lehetne.
Annyi,hogy ahol felszoktam nyitni,ott észre vettem,hogy kicsit kipirosodott a karomon.
Lehet érzékeny a fémre,nem tudom.
Ennél csak az a gáz,ha megszúr a kar vége.
2021. máj. 30. 19:05
3/4 anonim válasza:
Mindig is így zártam el a csapot. Sokan fogdossák, nem mindenki szereti a szappant.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!