Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek léteznek vakcinasz...

Szerintetek léteznek vakcinasznobok?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, akik ugyanúgy sorbaállnak egy bizonyos vakcináért, mintha egy új Apple telefon lenne. A facebookon is büszkén hirdetik, ha őket egy bizonyos vakcinával oltották be.

Esetleg arra lehet számítani, hogy az autók csomagtartóján az Apple logó mellett megjelenik valamelyik vakcinagyártó logója?

2021. máj. 28. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Igen a pfizerre ahitozok eleg erdekesek.
2021. máj. 28. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Hogyne, ilyenek vannak a környezetemben is. Csakis Pfizer, mert az ugyebár a nagy amerikai.
2021. máj. 28. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az nem sznobság, hogy valaki utána néz, és tekintettel van a betegségei miatt arra, melyik oltást kapná, és ha nem megfelelő neki inkább vár arra ami megfelelő neki. Én sem engedtem volna a kínait, sem a Szputnyikot beadatni magamnak.
2021. máj. 28. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
2-es vagyok...akikről én beszélek nem emiatt ragaszkodtak a Pfizerhez. Egy merő sznobizmusból, amúgy is olyanok.
2021. máj. 28. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Pfizert az egész világon el fogják fogadni utazáshoz, ez a legfontosabb szempont annak aki utazik.
2021. máj. 28. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is az utazás is szempont volt, meg krónikus betegség miatt is. Felőlem pontozhattok le, a kínairól kiderült hogy egy vacak például :) Semmi védettséget nem adott sok embernek, petíciót írnak. #3.
2021. máj. 28. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát azok, akiket kínaival, orosszal oltottak majd néznek egy nagyot, amikor nem fogadják el az oltásukat még EU-n belül sem :D, plusz a kínai pl annyit is ér.
2021. máj. 28. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:

6#

7#

Semmi nagy baj nincs a kínaival

2021. máj. 28. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es, vigyázz! Orbán Viktor nem ezt mondta!
2021. máj. 28. 15:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyonis.
2021. máj. 28. 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!