Ezek talpi szemölcsök? Gyógypedikűrös tudna vele mit kezdeni, vagy bőrgyógyászhoz kellene menni?
Figyelt kérdés
Házi praktikákat, gyógyszertári vényköteles és nem vköteles ecsetelőket is próbáltam már, de semmi nem segített. [link] 2021. máj. 26. 21:55
1/5 anonim válasza:
ez azért kemény
Tuti orvos tudna csak vele mit kezdeni, de olyan gombásnak is tűnik függetlenül attól hogy nem látom hogy hámlana tipikusan
2/5 anonim válasza:
Huhhh.....
Ez hány év alatt szaporodott így el? Miért nem mentél bőrgyógyászhoz kb. a másodiknál???
3/5 anonim válasza:
Sürgősen menj bőrgyógyászhoz.Többször volt szemölcsöm,
többféle is ez nem úgy néz ki. Nagy kiterjedésű.
4/5 A kérdező kommentje:
Voltam vele az elsőnél, lefagyasztotta, semmit nem ért. Aztán most a covid alatt lett ilyen sok, kb fél éve. Nem gombás a lábam, csak áztatás után fotóztam. Háziorvos azt mondta, hogy nem ér rá ilyesmivel foglalkozni, pedig a bőrgyógyászhoz beutaló kell...
2021. máj. 26. 22:41
5/5 anonim válasza:
Hol kell beutaló bőrgyógyászhoz....???
Mehetsz egyenesen oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!