Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Covid oltást miért ilyen...

A Covid oltást miért ilyen felelőtlenül kezelik?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem lennék "oltásellenes", ha az oltás a következőképpen zajlana:

Elmész az orvoshoz, elmondod, hogy olttatni (nem oltakozni) szeretnél.

Ő alaposan kivizsgálna, csináltatna teljes vérkép, nagy labor mindent és ez alapján elmondaná, hogy "kedves XY Önnek ez és ez a vércsoportja, ennyi idős, ezek az alapbetegségei, így Önnek az yx oltóanyag a legideálisabb. És ekkor, alaposan körbetanulmányozva simán megkapnád a legtestreszabottabb oltást, tudván, hogy nem éppen covidfertőzésre oltanak rá, csak nem tudsz róla mert tünetmentes stb.

Ehelyett a következő van:

Kispistike Lujzika megtörik, annyit szajkózzák az ismerősök és annyit hallja a médiából, hogy rászánja magát az oltakozásra.

Ő, aki nem ért hozzá, kiválaszt egy vakcinát. Pl az alapján, hogy melyiknek tetszik a neve, vagy melyiket javasolta a szomszéd Mári néni a zöldségpiacon, mert szerinte az a jó.

Oké. Így választott egy - csak vészhelyzeti engedélyes - vakcinát, amiről gyakorlatilag semmit sem tud, de elhiteti magával, hogy milyen kötelességtudó és felelősségteljes döntést hozott.

Aláíratnak vele egy papírt, hogy mindenért ő maga vállalja a felelősséget, meg sem vizsgálják, nem is tesztelik, semmi, csak ledöfik vele, mint a disznót, aztán mehet Isten hírével. Ha bármi baja lesz, senki nem vállal sem garanciát, sem felelősséget semmiért.

Simán megtörténhet, hogy túlérzékeny valamire és ráoltanak.

Tünetmentes, de épp folyó Covidos - ráoltanak.

Nem passzol a vércsoporthoz vagy egyéb személyi adottsághoz, sebaj ráoltanak.

Most én aggályoskodom túl a dolgokat vagy valós, amit fennebb írok?

2021. máj. 26. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Meg nem vállalnak semmilyen felelősséget... Nem gyanús az neked?
2021. máj. 27. 07:09
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Egyáltalán nem meglepő, üdv a való életben. A gyerekeket, csecsemőket sem vizsgálják ilyen szinten a kötelező oltások előtt. A kártérítés se jellemző kis hazánkban, örülhetsz, ha egyáltalán hajlandó az orvos (f)elismerni és bejelenteni a mellékhatást. Ha te magad nem nézel utána és olvasod el a betegtájékoztatót, az összes lehetséges mellékhatásról (főleg a súlyosabbakról) nem kapsz előzetes tájékoztatást, csak annyit mondanak, hogy lehet, hogy be fog lázasodni a gyerek, adj neki lázcsillapítót. Tapasztalatlan/tájékozatlan szülők nem tudják, mire számíthatnak, mire figyeljenek. Saját tapasztalatom: a gyerekorvosunk szerint a tapasztalt mellékhatás nem az oltástól volt, és nyugodt szívvel behívott a következőkre és be is adta őket, pontosan követve az oltási rendet. Én meg hordhattam a gyerekemet a gasztroenterológiára meg bőrgyógyászhoz. Minden egyes oltás után felerősödtek a tünetek. 3 évig tartott, mire kiheverte a 2 éves koráig kapott oltásokat. Erre szokták mondani nagyvonalúan, hogy "kinőtte" a betegséget.

Az orvosok részéről ugyanezekre számíthatsz a COVID oltások esetén is.

2021. máj. 27. 08:30
 13/23 anonim ***** válasza:
7%
Mindegy melyiket kapod, van bennuk nanotechnologia
2021. máj. 27. 18:13
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
Mint az óvoda, de komolyan, a kedvencem az, hogy már nyíltan a halálát kívánja itt egy-két ember annak, aki nem oltatja magát. Hát, csak gratulálni tudok. Mivel vagytok ti különbek egy állítólagos oltásellenesnél? Semmivel... Valamit tud a Fidesz, az egyszer biztos, zseniális Hitleri propaganda. 😀
2021. máj. 27. 19:35
 15/23 anonim ***** válasza:
9%

A fázis 3 vizsgálatok pont erre vannak :)

Kor,nem,etnikum,egészségi állapot,betegségek,elhízás stb. mindenféle emberen tesztelik, ezért nem kell egyénre szabni az oltást.

2021. máj. 27. 20:56
 16/23 anonim ***** válasza:
53%
14, nekem az a kedvencem hogy egészségesebb vagyok barmelyiknel, ugyh nem vagyok beoltva, mar a maszkot se hordom ahol nem kell, ezek meg 2 oltás utan is meg otthon is maszkban ulnek xDDD nehany ember jol be van feszulve a temara
2021. máj. 27. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
Az egyetemen tanították, hogy ami jó, annak nem kell reklám, mondjuk ehhez még egyetem se kell, csak józan ész. Igaz a Hitleri propaganda is pont ilyen volt, hogy ennek mi lesz a vége, nem tudom, de nem sok jót remélek.
2021. máj. 27. 21:53
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj, hogy sok ember az itteni nyugati, anyagi, az "önmegvalósító, csak egyszer élünk" világból indul ki, közben fingja sincs arról, hogy a világ másik részén hogyan gondolkoznak, akik egyébként többségben vannak, persze ők is hülyék, mint mindenki, aki másképp gondolkozik, csak az a bökkenő, hogy ők legalább 5 milliárdan vannak, s érdekes módon sokkal egészségesebb, boldogabb lelkülettel élnek, távol-keleti kultúrák pl. Lehetne példát venni róluk.
2021. máj. 27. 23:14
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Meg a kerdesre valaszolva: Azert nem csinalnak ilyet mert teljesen felesleges az oltas szempontjabol:DD
2021. máj. 28. 10:23
 20/23 anonim ***** válasza:

Az alapbetegségeket nem egy darab végképből fogják neked megállapítani. Ráadásul, ha bármilyen bajod van, akkor már el kellett volna menned a dokihoz eddig is, és már tudnál róla, ha van betegséged. Ha nem jársz rendszeresen szűrővizsgálatokra, az a te felelősséged, nem az orvosoké!

A normális emberek meg az oltás előtt egyeztetnek a háziorvosukkal, aki tisztában van a meglévő betegségeikkel, és ez alapján tud ajánlani vagy nem ajánlani oltást. Ha valaki az orvosával nem egyeztetve oltja be magát, akkor megint csak az illető a felelős érte, nem az orvos.

2021. máj. 28. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!