Oltás helyén normális, hogy 3 hét után is fáj a karom?
Figyelt kérdés
Ugyanoda kaptam mindkettőt. Második után fájt a karom. Most 3 hét után, ha felhúzom a karom, akkor még mindig érzem, hogy feszít a helyén és érzékeny. Mintha az izom fájna. Normális ennyi idő után? Szputnyikot kaptam, egy nap láz volt meg végtagfájdalom, aztán semmi. De a szúrás helye még neha fáj.2021. máj. 25. 12:01
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg normális.
Nekem pl a második oltás után az első oltás helye durrant be. Az pedig egy hónappal előbb lett szúrva ugye.
2/5 anonim válasza:
3 hét már nagyon nem normális.
Ez akkor fordulhat elő, ha valami böszme túl mélyre és túl magasra adja be, és megsérti az ízületi tokot.
Keresd fel az oltópontot.
3/5 A kérdező kommentje:
És mit fognak velem csinálni? Megműtenek?
2021. máj. 25. 20:48
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem, akkora sérülést 100%, hogy nem okoz.
Itt van egy cikk, ami erről szól:
Nem feltétlen kell komoly dologra gondolni, csak fontos, hogy jelezd nekik, később nem tudod számonkérni.
5/5 anonim válasza:
Minden is normális a vakcina után, bármi, manapság. Olyat még nem hallottál, hogy bármire is azt kommunikálják, hogy ez már nem normális reakció. Ilyen ma nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!