Aki kb otthon maradt, az nem kapta el?
Ti hol és hogyan kaptatok el a covidot?
Arra vagyok elsősorban kíváncsi, hogy aki csak heti 1-2x ment boltba meg szabadba sétálni, nem forgalmas helyre néha, és minden erintkezest minimalizalt, azok között van-e, aki még így is elkapta.
De bármilyen sztori jöhet.
Tavaly február végén voltam utoljára beteg kb 3 napot, láz se volt, csak torokkaparás, köhögés, fáradtság, gondolom az volt.
Itthonról dolgozunk, de tavaly tavasz óta rendszeresen megyünk boltba én vagy a férjem hetente többször, be a belvárosba, tavaly kirándulni is voltunk sokat (főleg túrázni), nyáron Horvátországban nyaraltunk. Ősszel-télen kivizsgálásokra kellett mennem magam illetve a háziállatunk miatt. Hetente többször rohantam ezért mindenféle orvoshoz, vártam a várókban óra hosszákat.
Volt egy idő hogy kéthentente jártam masszázsra mert be volt állva a hátam az idegtől.
Január-február megint kivizsgálásokkal telt. Februártól rengeteget sétálok (külkerület, nem annyira forgalmas helyeken).
Mostanában is járnom kell mindenféle kezelésre (fogorvos, pajzsmirigy gondok) magán és állami rendelőben vegyesen. Ja és ehhez BKV-t használok leginkább.
Maszkot viselem ahogy kell jobbára, kültéren ha fulladok vagy zihálok már akkor lehúzom az orromról (vagy hát lehúztam, végre lehet lélegezni megint). Ha eszembe jut, fertőtlenítem a kezem, főleg BKV után, de nem betegesen.
Még csak egy torokkaparást nem kaptam el tavaly március óta.
Ezzel nem azt mondom hogy a vírus nem létezik, csak hogy én nem kaptam el semmit.
Mindenkinek saját belátása, de szerintem ezen a ponton nem kellene már a boltba lemenéstől, meg szabad levegőn sétától is rettegni (szabad levegőn amúgy is igazolták, hogy nem terjed annyira, ahogy eleinte gondolták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!