Herpesz eltüntetése házilag?
Figyelt kérdés
Nem tudom jó kategória-e de tegnap akkora herpesz nőtt a számra hogy be is dagadt és iszonyatosan fáj már attól ha csak rá nézek. Nem tudom hogy tudnám kenegetni mert hólyagos és tényleg nagyon fáj ha hozzáérek. Keddre szeretném ha le menne mert iskolába nem szeretnék holyagos fel dagadt szájjal menni...mitől lenne jobb?2021. máj. 22. 09:28
1/4 anonim válasza:
Nekem a teafaolaj és a fokhagyma használnak.
Az agyon reklámozott zovirax nekem semmit sem használ, ha krémezek akkor a rossmannból szoktam venni, fehér zöld csomagolása van, viszont szerintem ez is a teafaolaj tartalma miatt segít.
2/4 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg borogatni kamilla teával.
4/4 anonim válasza:
Hidrogénperoxid a patikából. 400,-Ft 1dl. Azzal ecseteld. Csípésre, kisebb sebekre használom. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!