Miért jó a kormánynak, hogy nem rendel több Pfizert? A jelenleg megmaradt oltásokkal tervezik jövőre a 3. emlékeztető oltást, amit az EU-ban már a mutánsok ellen kifejlesztett változattal adnak majd be. Ebből mi nem kértünk.
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 23:42
11/22 anonim válasza:
Mondjuk mert épül a magyar vakcinagyár? :)
12/22 anonim válasza:
Szerinted a magyar vakcinagyár mikorra épül fel és mikor termel majd vakcinát? Validálni is kell majd a gépeket, eljárásokat, minőségbiztosítani az egészet, ez 2 év legalább.
13/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul a Sinopharmhoz hasonló vakcinát fognak gyártani...
2021. máj. 21. 12:13
14/22 anonim válasza:
"Ráadásul a Sinopharmhoz hasonló vakcinát fognak gyártani..."
És?
A legtöbb oltás ami jelenleg betegségek ellen adható, legtöbb esetben ilyen vagy gyengített vírus technológián alapul, és kiválóan működnek.
Influenza, veszettség,vericella, MMR,HPV,Hepatitis A/B, tetanusz, pneumococcus stb.
A variánsokra meg ugyanaz lesz a megoldás, mint influenza esetén. Az éppen aktuálisan keringő kórokozókat fogják majd belerakni.
15/22 Alex Fly válasza:
Azért jó a kormánynak, mert ott rohad a raktáraiban sok százezer adag, feleslegesdn és méregdrágán beszerzett kínai lötty, amivel nem tudnak semmit kezdeni... Ha nem jön több legális oltóanyag, akkor csak azzal lehet majd oltakozni...
16/22 anonim válasza:
"A jelenleg megmaradt oltásokkal tervezik jövőre a 3. emlékeztető oltást"
Hát az fura lenne, mert a Pfizer fagyasztva is csak 6 hónapig tartja meg a minőségét, utána nem szabad felhasználni. Azok az oltások, amik már most az országban vannak jövőre már a kukában fogják végezni, ha addig nem adják be őket.
17/22 anonim válasza:
Kedves 10-es, én ugyanezt érzem! Az emberek többsége nem is értem, hogy nem látja ezt? 😔
18/22 anonim válasza:
És nem fogják elismerni, hogy hibáztak és kell egy 3.oltás, inkább kitolják a visszataszitó múlt rendszerből ittmaradt Ceciliát, aki a sejtes immunitásról beszél.
19/22 anonim válasza:
Politika az egész. Nem a nép egészsége itt a lényeg. Üzlet és pont.
20/22 anonim válasza:
Én már az elején is megkérdőjeleztem, hogy mi a francnak ennyi? Majdnem 17 millió embernek elég összesen a 6 fajta vakcina, ennek harmada megy el (lásd még: lélegeztetőgépek). Erre "meg is oldották" fideszesen megint, addig nincs más, amíg mindet fel nem szívjuk, gratula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!