Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha covidos vagyok, azaz...

Ha covidos vagyok, azaz pozitív, és úgy oltanak be akkor baj lesz ebből?

Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Igen! Semmiképp ne oltass rá fertőzésre, várd meg, amíg kitisztul a szervezeted teljesen.
2021. máj. 19. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenütt mondják, hogy semmiképp! Egyél napi 8000 NE D vitamint, akár több gramm C-t, és cinket is minimum egyet. Ez segít regenerálódni és támogatja az immunrendszered.
2021. máj. 19. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Már csak azért se oltass covidosan, mert nem kellene emberek közé menni.
2021. máj. 20. 00:53
 4/11 A kérdező kommentje:
De fognak végezni gyorstesztet oltás előtt? Mert honnan fogom tudni, hogy covidos vagyok-e egyaltalán..? Nem vagyok jelenleg beteg, időpontot kell már csak kérnem oltásra, csak előbb érdeklődök, mi a teendő, mi kell hozzá előbb, stb..
2021. máj. 20. 07:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Várj legalább 3 hetet.

Háziorvosodat hívd fel, kérdezd meg ő mit javasol. Biztos, hogy megtiltja az oltást.

Az nem számít, hogy tünetmentes vagy, mert ha ráoltanak, nagyon durván berobbanhat.

Emberek közé amúgy tényleg nem kéne menned most.

2021. máj. 20. 20:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok covidos (legalább is remélem, hiszen semmi olyan tünetek nincsen jelenleg). De miért baj ha ráoltanak a bennem lapoangó virusra? Miért nem csinálnak előtte gyorstesztet?
2021. máj. 20. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:

A kérdésben úgy írtad ki, hogy "covidos vagyok".

Ha "covidos vagy", akkor tökmindegy, van-e tüneted vagy csak lappangva pozitív, akkor is TILOS ráoltani, egy csomó ilyen esetről tudunk, hogy kórház, meg halál lett belőle!

2021. máj. 20. 20:52
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor átírom: ha covidos lennék…

Amúgy most már értem, miért nem szabad erre ráoltani. De azt nem tudom még mindig, hogy csinálnak-e tesztet előtte vagy nem. Megfejtem majd valahogy ezt.

Köszi a válaszát mindenkinek :)

2021. máj. 20. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem csinálnak tesztet előtte senkin, pont emiatt volt ennyi haláleset ebből következőleg. Bárkit beoltanak, aki kapott időpontot, nyilván azt közlik előtte, hogy ha betegnek érzed magad, akkor ne menj oda. De ha covidos vagy és mégsem érzed magad szrul, akkor simán beoltanak.

Nincs az orvosoknak annyi ideje, hogy minden egyes embert leteszteljenek előtte, szóval ezt saját felelősségre kell megcsinálni.

2021. máj. 20. 21:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Uhh 😟 félek beoltatni magam
2021. máj. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!