Ha covidos vagyok, azaz pozitív, és úgy oltanak be akkor baj lesz ebből?
Várj legalább 3 hetet.
Háziorvosodat hívd fel, kérdezd meg ő mit javasol. Biztos, hogy megtiltja az oltást.
Az nem számít, hogy tünetmentes vagy, mert ha ráoltanak, nagyon durván berobbanhat.
Emberek közé amúgy tényleg nem kéne menned most.
A kérdésben úgy írtad ki, hogy "covidos vagyok".
Ha "covidos vagy", akkor tökmindegy, van-e tüneted vagy csak lappangva pozitív, akkor is TILOS ráoltani, egy csomó ilyen esetről tudunk, hogy kórház, meg halál lett belőle!
Akkor átírom: ha covidos lennék…
Amúgy most már értem, miért nem szabad erre ráoltani. De azt nem tudom még mindig, hogy csinálnak-e tesztet előtte vagy nem. Megfejtem majd valahogy ezt.
Köszi a válaszát mindenkinek :)
Nem csinálnak tesztet előtte senkin, pont emiatt volt ennyi haláleset ebből következőleg. Bárkit beoltanak, aki kapott időpontot, nyilván azt közlik előtte, hogy ha betegnek érzed magad, akkor ne menj oda. De ha covidos vagy és mégsem érzed magad szrul, akkor simán beoltanak.
Nincs az orvosoknak annyi ideje, hogy minden egyes embert leteszteljenek előtte, szóval ezt saját felelősségre kell megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!