Covid-19 vakcináltak, megcsináltátok már a mágnes challenget?
#17: A 12-esben már megírtam.
Mikrochip: Ami a kutyában van, azt egy bazi nagy tűvel adják be. És semmi mást nem, mint egy adatot tárolni, amit úgy kell leolvasni olvasóval. A vakcinákat meg kis vékony tűvel.
Nanochip: Akkor nem ennyibe kerülne a vakcina, elhiheted. Igen, a hadsereg dolgozik ilyesmin, kísérleti státusz. A legtöbb felfedezés a hadseregtől indult, ez igaz. De nagyon sok év kell ahhoz, hogy bármi a lakossághoz eljusson ezekből, már ha eljut egyáltalán... Ráadásul a nyugati vakcinák többadagos kiszerelésűek. Hogy osztanák el az oltópontokon a bennük lévő nanochipeket?
Különben is, mi lenne az értelme? Miért akarnák tudni, hogy Józsi bácsi Piripócson mikor megy a boltba, vagy mikor szedi fel a krumplit?
Akinek van mobilja, így is lekövethető bármikor. Ha meg így akarnának minket kinyírni, szerintem ez lenne kb a legbonyolultabb módja ennek, nem gondolod?
Lehet, hogy nem mikrochip az, hanem valamilyen más mágnesezhető anyag, pl. magnetoferritin. Ez egy 5 évvel ezelőtti cikk (itt egereken kísérleteztek), ki tudja, azóta hova jutott a tudomány: [link]
Esetleg nem is minden oltásba teszik bele. Ki tudná ellenőrizni a sok millió oltóanyag mindegyikét?
Mindenesetre, ha az én karomra tapadna egy mágnes az oltás után, én egy icike-picikét aggódnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!