Hova kaptátok az oltást?
Figyelt kérdés
Lehet fura kérdés, de hova kaptátok? Mármint értem, hogy karba meg minden, de ugye van az a szuri hely( az a fehér, gyerekkorod óta látszik) na és annak a közelébe? Alá fölé stb
Én nagyon hátra kaptam a vállamba, kb csak akkor látom, ha kitekerem a nyakamat. Most nem tudom, hogy ennek van hátránya vagy ezt most direkt adták így?
Vagy tök mindegy hova kapom csak izom legyen vagy ahh nem tudom😂
Légyszi ne kövezzetek meg, csak kíváncsi vagyok.
Mindent túl gondolok :D
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
2021. máj. 14. 21:11
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Ja értem
És melyik oltást kaptad, ha szabad kérdezni?
Én egyébként a képen nézem és a Scapulába kaptam
Ez jelent valamit?
2021. máj. 14. 21:18
3/5 A kérdező kommentje:
Ja hülye vagyok az a lapockacsont
Mindegy akkor kicsit beljebb tőle
2021. máj. 14. 21:19
4/5 Metionin válasza:
Deltaizomba adják az oltásokat és annak kb. bármelyik részébe. Nekem most a covid oltás eléggé előre sikerült, páromnak meg hátra ahol nem látja. Sinot kaptunk. (Nekem amúgy nincs fehér szurihelyem.)
5/5 anonim válasza:
Néhány milliméterrel a fehér szurihely alá adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!