Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kínai vakcináról mi a vélemény...

Kínai vakcináról mi a véleményetek? Mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 14:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Csak annyira mint a többi
2021. máj. 14. 14:10
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt mondják pedig a legjobbnak:)
2021. máj. 14. 14:13
 3/17 anonim válasza:
41%

Szerintem alapvetően vállalható, bár engem Pfizerrel oltottak. És ha vársz 1-2 hetet, téged is azal oltanak.

A többi politika: szerintme rendes ember nem hagyja magát korrrumpálni az inkompetens barom magyar állam korrupt vakcináival. Ők most mindenáron el szeretnék sózni a szemetüket, mert rendkívül kínos dolog, hogy túlárazva megvette ezeket a yachtozós külügyminiszter barom.

2021. máj. 14. 14:15
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

3/5

Ez a baj...

Ez ne legyen már politikai kérdés. Ne azért akarj vakcinát mert a kedvenc politikusod azt támogatja. Inkább el kell olvasni miket írnak.

Amúgy én a Szputnyikról hallottam hogy a leghatásosabb, de igazából nincs sok különbség. Egyedül az astra az ami kicsit nagyobb eséllyel okoz vérrögöt. Annál érdemes vérhígítót szedni a biztonság kedvéért, de mint mondtam ennek kicsi az esélye.

Igazából szinte mindegy mit kap az ember :)

A vakcinák hatékonysága között nincs sok különbség. Amúgy én is a kínai meg az orosz (tehát a keleti) vakcinákról hallottam hogy azok a leghatásosabbak.

Meg legyünk őszinték. Ha kínából indúlt akkor csak ők tanulmányozták a legtovább:D

Vagyis övék lehet az egyik legjobb

2021. máj. 14. 15:12
 5/17 A kérdező kommentje:
#6 így van, én is pontosan így gondolom:) most nem is feltétlenül a hatás érdekelt hanem sokkal inkább a mellékhatások, anyukám kapta ma meg a kínai vakcinát, és kicsit félek, hogy nehogy valami baja legyen tőle:/ erős immunrendszere van egyébként, és még csak 43 éves, szóval remélem nem lesz semmi baja tőle
2021. máj. 14. 15:24
 6/17 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Olvassatok, oltakozzatok😃

2021. máj. 14. 15:29
 7/17 A kérdező kommentje:
8. Anyukám sem akarta beoltatni magát, de már egyszerűen erre vannak kényszerítve az emberek...nyáron egy strandra nem mehet el a gyerekeivel, vagy moziba stbstb..a munkája miatt is kénytelen volt, mert különben nem tud pénzt keresni. Erre kényszerítik sajnos az embereket, elvesznek tőlünk mindent, ha nem adatjuk be
2021. máj. 14. 15:33
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Igazából ez eltérő :/

Ha erős az immunrendszer akkor nem valószínű hogy lesz mellékhatás.

Pl nekem egy alapbetegségű barátom tünetmentesen kapta meg mind2 orosz vakcinát.

Ha esetleg mégis lenne valami akkor ezekre számíthatsz:

Láz (ez néha le és néha felmegy)

Fejfájás, rosszullét, émelygés, enyhe szédülés

Én sem örülök amúgy ennek az igazolványnak, de ha megnézzük mi is van tíltva? A szórokazási lehetőség. Mire vágynak sokan? Szórakozásra. Az embereket hogyan ösztönözzük oltásra?

Na ugye. És itt is van a válasz.

2021. máj. 14. 15:50
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
No igen. A szórakozás általában tömegek szórakozása. Nézőtéren egymás mellé ülve örömködnek, vagy mint ma Tatán, a Tour de Hongrie befutó szakaszán. A nézők szorosan egymás mellett a kordonok mögött, sok emberen nem volt maszk és a tetszésüknek hangot adtak. Ha volt köztük fertőző, kiengedhetett pár millió vírust a száján keresztül.
2021. máj. 14. 18:58
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Mégsem lesz 4.hullám, érdekes.
2021. máj. 14. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!