Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A pfizer vakcinának a mellék...

A pfizer vakcinának a mellék hatása valóban a meddőség illetve menstruáció problémák? Mi egyéb mellék hatása van azon kívül amit megosztott a kormány?

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 19:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20-as, sajnálom :(,milyen oltást kaptál?
2021. máj. 14. 06:24
 22/26 anonim ***** válasza:

19 de értsd meg en azt írtam, hogy olyan nőktől hallottam a problémát akik oltas előtt covid után szenvedtek hasonlóban.

Nyilván senki nem tud semmit biztosra, de nézzél be egy oltasos csoportba. Valakinek 4 héttel az oltas után csalánkiütése lesz már az oltasra akarja fogni. Az a baj, hogy nagyobb a hiszti mint a tényleges mellékhatások. És most nem feltétlen a menstruaciorol beszélek. Mert te mondod a baratnod ok. En megkaptam az astrat. Tény hogy aznap megjött. De ez 3 nappal volt a normális előtt. Majd kost napra pontosan megjött 27 napra ahogy kell. Máskor meg amikor nem volt semmiféle oltas volt nekem is rosszabb. És nem azt mondom, lehet az oltastol ilyen. De most azért ez is olyan, hogy kb a fele se az oltastol van valószínű, mert alapból is előfordul az ilyesmi. De amúgy meg inkább egy megborult ciklus mint apám a covid után cukorbeteg lett mert szetcseszte az inzulin termelését. Mindenki mérlegelhet melyiknek van nagyobb kockázata.

2021. máj. 14. 18:15
 23/26 Cubina ***** válasza:
96%

22-es:

Én megértem és nem is vitakozni akarok. Nyilván a covid is okozhat nagyon súlyos dolgokat/maradandó károsodást egyeseknél, akár halált is és ez borzalmas.

Mindenféle halál borzalmas, főleg ha előtte még szenvedett is szegény ember.

Gondolom, az oltás se tesz kárt mindenkiben, nem mindenkinek borítja fel a ciklusát, csak mivel erről egyre több visszajelzés van, érdemes odafigyelni rá.

Ezért nem kell senkire erőltetni semmit (sem az oltást, sem annak elutasítását), hiszen szinte semmit se tudunk egyik opció következményeiről sem. :) Lehet, hogy valakinek az oltás árt, másoknak meg az, hogy nem oltottak.

És a legszörnyűbb, hogy így legtöbben nem tudják, mit csináljanak, mivel járnak jobban rövid/hosszú távon.

Én középen állok az oltottak és oltatlanok között, mert eddig minden oltástól/injekciótól allergiás roham lépett fel (gyerekkoritól is), a combba adott tetanusztól is egy fél combnyi dagadás keletkezett, ami a mai napig ott van, még plasztikával sem tudták eltüntetni.

A fogászatról a mentő vitt a sürgősségire, mert a lidocainba kevert adrenalintól fulladásos rohamot kaptam (ráadásul 4-et is beszúrt a doki, de még az se zsibbasztott el, viszont majdnem megölt). Az adrenalinra elvileg senki se allergiás, de én mégis, más olyanokra is, amitől több milliárd embernek semmi baja. Véralvadásgátlóra is allergiás vagyok, pedig azt adják mindenkinek a vérrögképződés ellen/műtétek után, én azt sem használhatom.

Ezért aztán be sem oltanának, mert senki se vállalná értem a felelősséget. De igazából nem is bánom, mert így senki se piszkál, hogy oltassak/ne oltassak. Csak szomorúan nézhetem a két "csapat" közötti háborút. :(

2021. máj. 14. 19:10
 24/26 anonim ***** válasza:
67%
#22: ez ám az ervelés, aki az oltás utan lesz beteg, az csak képzelődik, de aki a covid után, az a covidtól van :))
2021. máj. 14. 19:54
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
Ez ám az értő olvasás. Az egyiket orvos alátámasztotta a sok oltas panikost pedig nem. Amit orvos alátámaszt arra nyilván nem mondom. 🤦🏼‍♂️
2021. máj. 14. 19:58
 26/26 anonim ***** válasza:
23%
Ezt a meddőséges hülyeséget is csak azok veszik be, mint a chipet stb. Vagyis aki nem diplomás. Meglátszik az intelligenciaszint. Ismerősi körömben van egy szakmunkás család, hát kerülöm is nagy ívben. Ugyanilyen sötétek. Szellemi fekete lyuk.
2021. jún. 7. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!