Aki megkapta az első Covid oltást, de nem adatja be magának a második adagot, annak le fogják tiltani a védettségi igazolványát valamikor?
Ha igen, akkor mennyi idő után? Mik a jelenlegi szabályok erre vonatkozóan?
Köszönöm a válaszokat!
Mi az, hogy sikerült kiragadnom? Talán szíveskedj megnézni, hogy mi volt ott fent a kérdés a lap tetején? Amiket te soroltál még fel, azoknak nincs közük pont a kérdéshez.
És továbbra sincs igazad, az, hogy nyitva hagyják a lakáson az ajtót, nem azt jelenti, hogy jogom van kirabolni. És nem a saját felelőssége, csak 1.oltással pár hét alatt eltűnik, az amúgy sem maximális védettsége. A horvátok már rájöttek, hogy nálunk sok az ilyen magadfajta életszemlélettel rendelkező sunyi és:
Személyeskedéssel sokra nem mész.
Én pl egyáltalán nem oltattam magam, sem egy sem két vakcinával.
Jó sunyi vagyok,mi?
Te meg legyél mindig ilyen jogkövető 😅
12-es
Ez aztán az érv, gratulálok.
A Kormány észjárásával gondolkodva, miután a mostaniakat nehezen lehet érvényteleníteni, mondanám, hogy egy sokkal jobb rendszert találtunk ki, a régi kártya is tökéletesen működött, de jönnek a 2. generációs kártyák.
Ezt a második kártyát azok kapják meg, akik a 2.at is megkapták, és itt szerepelne mindkét oltás dátuma. Így majd, ha kell a következő adag, akkor majd meg fogják tudni mondani, hogy melyik vakcina hány hónapig érvényes és onnantól számolják a kártya lejárati dátumát.
A kártya gyártás (is) úgyis barátok kezében van, abból sosincs gond, ha van még egy ok arra, hogy zsebre rakhatunk egy kis pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!