Mivel kenjem a herpeszem hogy holnapra elmúljon?
Figyelt kérdés
Holnap fogorvoshoz kell mennem SOS kérlek segíts2010. aug. 23. 17:04
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
házi modszer...nagymamám esküszik rá meg uncsim is mindig ezt használja...azt mondja nagyon hamar elmulik a herpesz bár én még sose tapasztaltam mer még nem volt herpeszem...na szal az a lényeg h vegyél egy kis élesztöt és azzal kend be..igaz h büdös meg ilyesmi de hatásos akár egy nap vagy egy éjszaka alatt is...ha teljesen nem is mulik el de sokat fog rajta javitani
3/6 A kérdező kommentje:
mivel keverjem az élesztőt? vízzel
2010. aug. 23. 18:06
4/6 anonim válasza:
semmivel...egy kis darabot az ujjadra teszel és rákened...ha megszáradt sztem mosd le és kennyél rá megint...remélem használni fog
5/6 anonim válasza:
No elmúlt a herpeszed?
Nekem meg holnap kellene menjek a fogorvoshoz és ma reggelre kijött a herpeszem. Neked elmúlt reggelre, mit csináltál vele?
Ja és egyáltalán fogadott a fogorvos herpeszes szájjal?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem nem múlt el,és igen fogadott gumikesztyűt húzott és minden ment simán.
ja és kend rihtofild géllel attol gyorsan szárad
2010. aug. 24. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!