Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem vagyok biztos benne hogy...

Nem vagyok biztos benne hogy azzal oltottak amivel akartam. Amikor mentem oltásra, 2-3 fecskendő már elő volt készítve, nem mutatta meg csak fölvett egyet. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Persze a papíron az szerepel amiért mentem, de nem győzött meg. Mi van ha kinaival oltottak, amit általában nem kérnek?

A múltkor orvosi rendelőben nyitott ajtónál oltottak épp egy idős nőt, hallottam hogy az asszisztens keresi a gépben hogy miket szed. Mondta a dokinak hogy mindjárt megkeresi de ő gyorsan be is küldte neki. Felháborító.

2021. máj. 10. 14:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak rá van gépelve egy szám, amit akár én is gépelhetek, nem bizonyítja hogy a beadott vakcina száma.
2021. máj. 11. 06:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Az oltópontokon és az egészségügyben nem érnek rá arra, hogy veled viccelődjenek vagy kiszúrjanak. Van elég dolguk így is.

Ha ennyire gyanakvó és paranoiás vagy, kezeltesd magad!

2021. máj. 11. 09:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Lehet így elviccelni is minden kérdést, de sajnos nem az, hanem sok pénz van benne, meg elég egy felsőbb utasítás. Erről nem hallottál még? Meg arról, hogy nem szabad adatokat nyilvánosságra hozni a kórházakból, a beoltottak állapotáról?
2021. máj. 11. 11:09
 14/18 anonim ***** válasza:

És mégis, mi lenne benne a logika? Tegyük fel, politikai nyomásra bekamuzzák...

A nyilvántartásban az szerepel, hogy sokan Pfizert kapnak (miközben mondjuk kínait). A statisztika csak megerősítené a kínai elutasítottságát, a valósnál nagyobb mértékben, ami baromira nem érdeke a kormánynak. Ha már konteózunk, fordítva inkább lenne érdeke a kormányközeli szereplőknek.

Ráadásul a nyugati vakcinák olcsóbbak.

Tehát ha Pfizert adna be kínai helyett (vagy akár AstraZenecát, vagy Modernát), és kínainak írná be, akkor egyrészt anyagilag is jobban jönne ki (mivel a kínaiból saját zsebre is megy haszon), másrészt döngethetné a mellét, hogy "milyen jók vagyunk", és lobogtatnák, milyen sokan választották a kínai vakcinát!

2021. máj. 11. 11:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk el kell sózni valakikre azt a sok megvett kínait. Nekem a papír az nem mond semmit. Pláne hogy nincs a vakcináról letépett igazolópapír.
2021. máj. 12. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:

De ha neked a papírodon az van, hogy nem kínait kaptál, akkor papíron nem sikerült "rád sózni", szóval miért lenne jó?

2021. máj. 12. 12:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem papíron, hanem beadva.
2021. máj. 12. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azt értem, de a kormány meg nem a te véred laborelemzését fogja mutogatni propaganda-célból, hanem egy számot, hogy PAPÍRON hány embert oltottak be kínai vakcinával.

Semmi értelme "titokban" emberekbe szurkálni.

2021. máj. 12. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!