Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Herpesz okozhat füldugulást?

Herpesz okozhat füldugulást?

Figyelt kérdés

Sajnos viszonylag gyakran kijön a számon a herpesz, és most eléggé durva. 3 is kijött, így szinte az egész szám be van dagadva, és az állam alatti nyirokcsomók is.

A kérdésem az, hogy okozhatja ez a füldugulásomat is?

A bal fülem néhány órája bedugult, és nagyon zavaró. Fájni nem fáj.

Ha ez okozza, tehetnék valamit ellene, vagy csak várjak amíg elmúlik?

2021. máj. 10. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Eleve már az is baj, hogy nem foglalkozol immunrendszered erősítésével, és emiatt van annyiszor herpeszed. Herpeszed a gyenge immunrendszer miatt van.

Nekem soha nem volt füldugulásom herpesz miatt.

Ha stresszes az életed, tanuld meg kezelni a stresszt, mivel a stressz is gyengíti az immunrendszert. Boltokban lehet kapni 1000 mg C-vitamint, minden nap vegyél be belőle 1 db-ot, és napi szinten igyál 2 liter vizet.

2021. máj. 10. 12:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Eleve az a baj, hogy meg sem kérdezed, szedek-e vitamint, voltam-e dokinál már a herpesz miatt és mit jelent nálam a "gyakran".

Ha megkérdezted volna, válaszoltam volna, hogy szedek minden nap 1000 mg-os C vitamint és figyelek a vízfogyasztásra is.

Gyerekkorom óta van herpeszem, manapság már "csak" 1x 2x évente, de elég súlyosak, mivel már nem hat rá szinte semmilyen krém vagy gyógyszer se.

Mindegy, nem is ragozom.

Viszont neked elég lett volna csak a 3. mondatot leírnod, mert a többi - főleg spekuláció- és nem tartozik a kérdésemhez.

2021. máj. 10. 13:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Herpesz nem okoz fülgyulladást.
2021. máj. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!