Mennyi esélyem van hogy el kaphattam ?
3 hónapja voltam együtt egy lánnyal sajnos védekezés nélkül alkoholos hatás alatt.Nem hittem hogy el kaphattam tőle bármit is.
Kb egy hónapja el kezdett sebesedni a szám ami kb egy hét alatt nagyon gyorsan magától el is múlt nagyon gyorsan egy hét alatt aztán semmi bajom nem volt egy ideig.
Most 2 hete megint vissza jöttek a sebek több is alsó és a felső ajkamon illetve az orrom belsejében most nem akar el múlni illetve ki jöttek rajtam vörös foltok és kiütések.Belázasodtam még az nap de az is el múlt illetve nagyon faj a fejem mostanában szinte minen nap
El mentem vele a házi orvoshoz aki nem tudott rá jönni vizsgálatok nélkül hogy mi lehet a bajom így tovább küldött bőrgyógyászhoz a sebek meg s kiütések miatt .
Meg vizsgált a bőrgyógyász akitől Szifilisz gyanú miatt kaptam beutalót vérvételre illetve Szifilisz tesztre ami meg is történt es még várom az eredményt
Mennyi esélyem van a fent említett tünetek mellet hogy a teszt ki mutassa a Szifiliszt ?
Ha szifiliszes vagy, akkor azt nagy eséllyel kimutatja a teszt. Örülj neki, mert így jó eséllyel megúszod a hosszú távú következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!