Tényleg nem lehet strandra menni majd 35 fokban oltás nélkül?
Azert ezt nagyon bicskanyitogatónak érzem, hogy oltás nélkül strandra sem lehet bemenni nyáron, lényegében semmit sem lehet csinálni. Nyárra a vírus is valószínűleg "elmegy nyaralni", tehát kvázi minimális lesz a fertőzés és ennek ellenére oltás nélkül egy szabadteri strandra nem lehet majd menni kánikulában??
Én be vagyok oltva, de az egyik szülőm nem kaphatja meg az oltást bizonyos okok miatt (ez hosszú, miért), és konkrétan így ugrottak a nyári családi programok, nyaralás, minden (külföldet nem tudjuk megengedni).
Nem gondoljátok ezt felhabritonak? Legalább nyárra engedhetnek az oltás nélkülieket is, akkor úgysem terjed valószínűleg annyira ez a xar a 30 fokban... Pláne, hogy a népesség nagy része eleve immunis lesz.
Tényleg.
Én nem gondolom felháborítónak. (Csak azt, hogy aki egészségügyi okból nem oltható, az nem kaphat papírt erről, és még ő se mentesül, pedig nekik abszolút nem önhibájuk.)
Majd akkor térjünk vissza rá, ha lecseng a járvány, ami magától már megtörtént volna és sehova nem kell majd az oltáskártya, mert nem védettségi ezt beláthatjuk. Ti meg magatokba nyomattátok a kisérleti löttyöket.
Viszont akkor is visszatérhetünk rá, ha örökre megmarad, sőt, mert akkor egy szép új világ kezdődik és ezt is magatoknak köszönhetitek.
Ebbe a fidesz belebukik, több millió embert szívatnak meg a semmire.
Nem "oltáskártya", páromnak is van pedig ő nem oltatta be magát. Azt mutatja, hogy (nagy valószínűséggel) védett vagy, mert átestél a fertőzésen és/vagy be vagy oltva.
Megmarad? Nem egészen értem, hiszen már évtizedek óta ez van, hogy xy oltás nélkül nem mehetsz bizonyos helyekre. Nem hiszem, hogy a covid elmúltával ez változni fog.
Erre majd az lesz a válasz, hogy azok nem "kísérleti vakcinák".
Mintha azok már úgy jöttek volna létre, hogy 20 éves tapasztalat volt velük már mikor újak voltak... Logikus. :D
"Ebbe a fidesz belebukik, több millió embert szívatnak meg a semmire."
Reméljük, így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!