Covid oltástól lett valakinek valamilyen súlyos és tartósan fennálló mellékhatása?
"Többet lógtok a tévén, mimt bárki más"
Aztán ezt meg honnan szoptad?
Lepontozhattok, általában a tanulatlan, ostoba plebs rettegett az idők folyamán mindentől, amit nem értett, nem tudott felfogni. Ahogy látom hétvégén beszabadultak ebbe az általában értelmesebb válaszolókkal teli szekcióba is az oltásellenes prolik, gondolom most már egyre dühösebbek amiatt a szaros kártya miatt. :D Jó hisztikézést.
A válaszokkal ne fáradjatok, gondolom van benne birkázás, gődénymegmondta, pócslenkei és a többi kuruzsló marhasága, esetleg billgécc és gyíkemberek is.
Mama 78 évesen világ életében nem szedett semmilyen gyógyszert mivel nem is volt semmilyen alapbetegsége, amit szedett azok ilyen magnézium meg porc erősítő semmiségek voltak nem volt komoly betegsége, büszke is volt rá mindig hogy nem szed gyógyszert, mióta bejött ez a kovid (egyszer sem kapta el), ugyanúgy járt piacra busszal, erdőbe, mezőre biciklivel, kertészkedett simán letagadhatott volna 10 évet, sőt állítólag a kórházba else hitték hogy 78. Meg kapta az első kínai oltást, március körül, most 1 hónapja pedig a második kínai oltást. Ápr. 26-án, hétfő hajnalban ki kellett hívni a mentőt, bevitték kórházba szívinfarktussal, meg katéterezték, az állapota jobban van ma engedték haza. Nagyon súlyos maradandó károk nem keletkeztek, hála Istennek. Viszont most már szedhet naponta 8(!) féle gyógyszert és valószínűleg a teherbírása 50%-al maradandóan csökken.
ÉN NEM ÁLLÍTÓK SEMMIT, ÉN CSAK TÉNYEKET KÖZÖLTEM! EBBŐL MINDENKI AZT A KÖVETKEZTETÉST VONJA LE AMIT JÓNAK ÍTÉL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!