Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Én túl korainak tartom most...

Manly kérdése:

Én túl korainak tartom most ezt a nagy nyitogatást covid ügyben, mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 15:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem az a fura, hogy kb másfél hete még a 3.hullám csúcsán voltunk, napi 280 áldozattal. Most meg már az a téma, hogy kifelé megyünk belőle, és 101en hunytak el. Na ne mondják .ár, hogy 1 hét alatt igy megváltozott a világ.

Jön a foci, a nyár, kell a lóvé. Ennyi 😃🤫

2021. máj. 2. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos muszáj nyitni, különben beszarik a gazdaság.
2021. máj. 2. 15:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korai is meg nem is. A vírus szempontjából az. De akik hónapok óta nem jutnak fizetéshez azok meg lassan éhenhalnának, illetve ez a bezárás a lelki egészségnek se jó. Tehát nehéz megmondani...
2021. máj. 2. 15:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha most nem kezdenek el nyitni, akkor nyárra nem kapjuk vissza az üdülési lehetőséget és ez által nem fizetünk a központi költségvetésnek egy rakás pénzt adó címén. A turizmus belehal, ha nyáron is korlátozások lesznek.

Ez csak erről szól, semmi másról! Nem az egészség az első.

2021. máj. 2. 15:32
 5/17 anonim ***** válasza:
22%

Nem veszitek észre, hogy ez már rég nem a járványról szól?:)

Persze, hogy csökkennek a számok, ha meccset kell tartani meg szállodákba menni.

Nembaj, menjetek csak oltatni, akinek még mindig nem esett le, annak már úgyse fog :) Jó egészséget!

2021. máj. 2. 15:34
 6/17 Senior Séf ***** válasza:
46%
Nyitnikék, mert dicső vezérünk focimeccsre akar járni.
2021. máj. 2. 15:35
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Igen, csak most meg kapja a gyűlöletcunamit az összes vendéglátós/egyéb közösségi oldalon, élőben, email-ben, aki kiírja, hogy oltási igazolványt kér. Mármint ez szerintem félelmetes, régebben is tudtam, hogy az emberek elképesztő módon tudnak gyűlölködni, de ez minden várakozásomat felülmúlja.
2021. máj. 2. 15:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Aki be van oltva az is fertőződhet, meg tovább is adhatja.Mostantól megrohamoznak mindent és egymást fertőzik a teraszokon, moziban, vendéglőben, stb.Oltás meg kötelező lesz mindenkinek mert igazolvány nélkül nem mehetsz sehova.Ki van ez találva.Ősszel meg majd megint jön a pokol.
2021. máj. 2. 15:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Pontosan!
2021. máj. 2. 15:52
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Az a vicc, hogy wcre bemehet az is, aki nincs oltva.

Meg a pincéreknek sem kötelező. Elmegy bulizni egy oltott, és olyan helyre, ahol a pincérek oltatlanok 😃

Soha nem gondoltam volna, hogy az országnak 2 része lesz, oltottak és oltatlanok 😆

2021. máj. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!