Ha neked vagy ismerősödnek több, mint 3 hónapig tartó mellékhatást okozott a covid, mi volt az? Mennyi ideje tart / Mennyi ideig tartott?
Figyelt kérdés
Nekem egy ismerős azóta rögtön kiütéses lesz, ha nem szed d-vitamint.2021. máj. 2. 08:30
11/15 anonim válasza:
Teljesen igazad van, kedves Kérdező.
Hogy mégis nem a kérdésedre, de a kérdéssel szorosan kapcsolatos választ adtam, az azért volt, hogy tudják az emberek, hogy ilyen is van. Az viszont meglep, hogy az általam említetteknél egyiknél sem volt utótünet.
12/15 anonim válasza:
A lányomnak fertőzés után hetekkel fantomszaglás jött elő, mindent büdösnek érzett. Bár két hónap után már nem minden illatnál, de utána is két hónapig fennállt. Nemrég beoltatta magát, rá két-három napra teljesen helyreállt a szaglása.
És ezt másoktól is hallottam már egyéb poszt Covid tünetek kapcsán.
13/15 anonim válasza:
#11, akkor sem ez volt a kérdés. Mindannyian tudjuk, hogy valakinél jelentkezik ilyesmi, másnál meg nem. Az én családomban 7 fertőzött volt, és csak egyvalakinél tudok 3 hónapnál tovább tartó tünetről, ezt is írtam le. A többiek nem mondták, vagy nincs is, vagy lehet esetleg hogy van valami károsodás csak még nem derült ki.
15/15 A kérdező kommentje:
#12-es remélem rokonnal is ez lesz.
2021. máj. 3. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!