Az hogy lehetséges, hogy aki össze van zárva covidossal, nem kapja el a vírust?
Figyelt kérdés
Maszk nélkül, egy légtérben. Mondjuk otthon, munkahelyen.
Törvényszerű lenne, hogy megfertőződik, nem?
2021. ápr. 30. 11:37
1/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül ezek szerint. Nálunk ez volt itthon. Beteg voltam és akik itthon voltak hárman, egyikük sem kapta el. Pedig elláttak engem.
2/12 anonim válasza:
Lehet,hogy a vírus válogat az emberek között,ki tudja.Én csak ilyesmit tudok elképzelni.
4/12 anonim válasza:
Én is voltam covidos, a férjem ugyanúgy egy légtérben, egy ágyban volt velem, egyikünk sem hordott maszkot, nem kapta el. A rokonom is covidos volt, ő mondjuk külön szobában volt végig, és hordtak maszkot is, a családtagjai nem kapták el.
5/12 anonim válasza:
Nekem a gyermekem, a feleségem (2x), az anyám, az anyósom, a sógorom, a sógornőm, a testvérem és a férje is elkapta, többen elég szаrul is viselték, én mégsem kaptam el egyikőjüktől se, pedig a feleségemmel egy ágyban is alszom természetesen, meg én ápoltam, maszk nélkül.
Reménykedem benne, hogy immunis vagyok rá. Ez az egyetlen oka, hogy nem oltattam.
6/12 anonim válasza:
Úgy lehetséges, hogy mindenki immunrendszere máshogy reagál.
7/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy miből gondondolod, hogy a többiek nem kapják el. Negatív teszt vagy nincs tünet?
8/12 anonim válasza:
A kiállt náthakoronavírusok adhatnak valóban immunitást. Meg lehet, hogy valaki genetikai okokból nem fogékony. A harmadik, szerintem gyakori lehetőség, hogy ha valaki először nagyon kis dózisban találkozik a vírussal, akkor nem lesz tünetes betegsége, de kis szerencsével kialakulhat valamiféle immunitás.
9/12 anonim válasza:
Vagy tunetmentesen kaptak el...
Fene tudja.
10/12 anonim válasza:
Úgy, hogy messze nem olyan veszélyes ez a vírus, mint ahogy rettegtetnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!