Ha az eeszt oldalán foglalok időpontot oltásra, akkor bármelyik város oltópontjára jelentkezhetek?

A Sinopharmmal sincs semmi baj, én a gyártó leírása alapján nem kaphatom, ahogy az oroszt sem.
Az AstraZeneca rögképződésére is megtalálták már a magyarázatot, nagyon ritka, csak bizonyos esetekben fordul elő, és ha időben észreveszik, gyógyszeresen kezelhető. Nem klasszikus rögképződés, hanem ugyanaz, mint amit a heparin által indukált rögképződésnél tapasztaltak, alacsony vérlemezkeszám mellett. És ráadásul a heparin injekció is beindíthatha, annak ellenére, hogy vérhígító. Csak azokat érinti, akinek ilyen immunproblémája van, hogy erre hajlamos.
Én hajlamos vagyok rá, plusz heparin tartalmú vérhígítót is kapok, mert az egyik gyógyszerem tromboembóliát okozhat, mégis azt mondta a hematológusom, hogy nyugodtan beadathatom. Ugyanis Pfizerhez, vagy Modernához egyszerűen nem tudok hozzájutni (főleg hogy minden három hetes időszakban 2 napot vagyok oltható), így legalább oltva leszek. Az oltásnak meg még így is jóval kisebb a kockázata, mint egy fertőzésnek.

Bárhova
Én Veszprém megyei vagyok lakcímem szerint de Pécsen voltam oltáson. Csak be írtam, hogy Pécs és mehettem is.
A vakcina oda van írva a végén zárójelben.
Ha az neked nem oké, várj egy hetet, hátha lesz olyan, ami oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!