Szerinted teljes mértékben diszkriminatív a védettségi igazolvány, illetve, hogy érvényességéhez kötnek bizonyos dolgokat, vagy csak jelen formájában az?
"A Sinopharm és Astra most mindenki számára elérhető."
A mindössze 50%-os hatékonyságú kínai vakcina és a vérrögöket okozó AstraZeneca. Ez igen, ha pedig egyik se kell kussoljon az ember, mi?
Vannak akik a kútba is beugranának,ha a kormány azt mondaná nekik,de ez még mindig nem bizonyít semmit,csak azt hogy egyes embereknek bármit el/be lehet adni
#14 Felesleges idehozni a politikát, ha több eltérő beállítású kormány is ugyanazt mondja, miközben látni, mi lett ott, ahol keveset oltottak.
Persze kérdés, hogy ahol oltottak meddig marad így, de fél év szenvedés vagy élvezet, mit választanál, ha csak ez lenne a biztos..
Nekem sincsen azzal bajom,ha más elfogadja,mindenki azt csinál amit akar,nekem a bajom azzal van,amikor egyes emberek azzal jönnek hogy:"Hát a kínait mindenki megkaphatja,aki meg azt nem kéri,az meg meg is baszódhat" Kb:ezt írta valaki az első oldalon is....
Miért volna diszkriminatív? Aki nem oltakozik és nem hord szájkosarat és gondolkodni merészel és felelősségteljesen dönt ennélfgova, szemben a tömeggyilkosokkal és az azokkal cinkos emberekkel, és él a szólásszabadság jogával, abba igenis bele kell taposni, mert így el lehet adni a vakcinákat.
El lehet gondolkodni az oltásokon, én javaslom.
És elhiszem a tévének, hogy ez az apartheid így jó, mint oly sokan hiszünk vakon, paranoid módon az istenünknek, a televíziónak, rádiónak, Kormánynak, rendőrségnek, fősodratú médiának.
Ezeket véletlenül sem irányítja olyan magánhatalom (Klaus Schwab, Bill Gates, Rockefeller dinasztia, Rotschild dinasztia, stb), amely pórázon (és szájkosáron) tarja a világ legtöbb országa Kormányát.
Ugyan már, miért irányítaná?? Bemondta tévé? Nem. Hát akkor igaza van a tévének. Mert csak.
Evvel meg is válaszoltam a kérdésed, hogy miért van ez:
"több eltérő beállítású kormány is ugyanazt mondja".
Igaza van
az oltakozó szabadságtagadóknak,
mégpedig azért, meg csak! Mert nincs önálló gondolatom se nekem, se a többi szabadságtagadünakm, bilincben jobb élnünk, és bönrtönben, amibe apránként vezetnek minket, mitn a kismalac és a farkasokban, ami csak mese.
Igaza van az oltakozó szabadságtagadüknak, mert ők (mi) bambán bámuljuk a tévét, vakon hiszünk a rádiónak is mi, szabadságtagadók és gondolkodástagadók.
El lehet gondolkodni az oltásokon, én javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!