Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerinted teljes mértékben...

Szerinted teljes mértékben diszkriminatív a védettségi igazolvány, illetve, hogy érvényességéhez kötnek bizonyos dolgokat, vagy csak jelen formájában az?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 14:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

"A Sinopharm és Astra most mindenki számára elérhető."

A mindössze 50%-os hatékonyságú kínai vakcina és a vérrögöket okozó AstraZeneca. Ez igen, ha pedig egyik se kell kussoljon az ember, mi?

2021. ápr. 29. 14:53
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
teljes mértékben diszkriminatív
2021. ápr. 29. 14:53
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
11: lényegében igen. Vannak, akik ezeket is (szívesen) elfogadják.
2021. ápr. 29. 15:04
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

Vannak akik a kútba is beugranának,ha a kormány azt mondaná nekik,de ez még mindig nem bizonyít semmit,csak azt hogy egyes embereknek bármit el/be lehet adni

2021. ápr. 29. 15:06
 15/24 A kérdező kommentje:

#14 Felesleges idehozni a politikát, ha több eltérő beállítású kormány is ugyanazt mondja, miközben látni, mi lett ott, ahol keveset oltottak.

Persze kérdés, hogy ahol oltottak meddig marad így, de fél év szenvedés vagy élvezet, mit választanál, ha csak ez lenne a biztos..

2021. ápr. 29. 15:11
 16/24 anonim ***** válasza:
31%
14: minden vakcina ellen és mellett lehet érveket felsorakoztatni. A kínait én sem fogadtam fel, de elfogadom azt is, ha valaki azt mondja, az a legjobb, meg azt is, ha azért fogadja el, hogy minél előbb be legyen oltva. egyikről sem tudunk lényegében semmi biztosat, az embereknek lényegében az ösztöneikre kell hagyatkozniuk. De most legalább lehet online időpontot foglalni, ez is sokkal jobb, mint egy olyan háziorvos (vagy a kormány) hívására várni, aki sz*rik az egészbe.
2021. ápr. 29. 15:22
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Nekem sincsen azzal bajom,ha más elfogadja,mindenki azt csinál amit akar,nekem a bajom azzal van,amikor egyes emberek azzal jönnek hogy:"Hát a kínait mindenki megkaphatja,aki meg azt nem kéri,az meg meg is baszódhat" Kb:ezt írta valaki az első oldalon is....

2021. ápr. 29. 15:27
 18/24 A kérdező kommentje:
"mindenki azt csinál amit akar" - szerinted ez mióta van így egy TÁRSADALOMBAN?.. Az van, hogy vannak jogok és kötelezettségek és egy DEMOKRATIKUS társdalomban, ha nem felel meg, akkor x időnként lehetőség nyílik rá, ha sokan egyetértenek veled, hogy más legyen aki ezeket meghatározza.
2021. ápr. 29. 15:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Az oltás kérdéssel csinál mindenki amit akar,ergo mindenki azt a vakcinát adatja be,amiben ő megbízik mi nem volt ezen világos?Nem kéne azért minden egyes mondatban kötekedni,de ha már így behoztad a témát,akkor fel lehet azt a kérdést is tenni,hogy mennyire is demokratikus ez az ország?Annyira nem mint a Nyugat-Európai országok az fix.......
2021. ápr. 29. 16:19
 20/24 anonim ***** válasza:
90%

Miért volna diszkriminatív? Aki nem oltakozik és nem hord szájkosarat és gondolkodni merészel és felelősségteljesen dönt ennélfgova, szemben a tömeggyilkosokkal és az azokkal cinkos emberekkel, és él a szólásszabadság jogával, abba igenis bele kell taposni, mert így el lehet adni a vakcinákat.

El lehet gondolkodni az oltásokon, én javaslom.

És elhiszem a tévének, hogy ez az apartheid így jó, mint oly sokan hiszünk vakon, paranoid módon az istenünknek, a televíziónak, rádiónak, Kormánynak, rendőrségnek, fősodratú médiának.

Ezeket véletlenül sem irányítja olyan magánhatalom (Klaus Schwab, Bill Gates, Rockefeller dinasztia, Rotschild dinasztia, stb), amely pórázon (és szájkosáron) tarja a világ legtöbb országa Kormányát.

Ugyan már, miért irányítaná?? Bemondta tévé? Nem. Hát akkor igaza van a tévének. Mert csak.

Evvel meg is válaszoltam a kérdésed, hogy miért van ez:

"több eltérő beállítású kormány is ugyanazt mondja".

Igaza van

az oltakozó szabadságtagadóknak,

mégpedig azért, meg csak! Mert nincs önálló gondolatom se nekem, se a többi szabadságtagadünakm, bilincben jobb élnünk, és bönrtönben, amibe apránként vezetnek minket, mitn a kismalac és a farkasokban, ami csak mese.

Igaza van az oltakozó szabadságtagadüknak, mert ők (mi) bambán bámuljuk a tévét, vakon hiszünk a rádiónak is mi, szabadságtagadók és gondolkodástagadók.

El lehet gondolkodni az oltásokon, én javaslom.

2021. ápr. 29. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!