Aki nem kér koronavírus elleni oltást és nincs rá orvosi indoka, gyakorlatilag vállalta, hogy elkapja a vírust?
Van olyan, ami még nem ment át a kísérleti stádiumon, de azzal még nem is oltanak sehol. Ez szerencsére nem úgy működik ahogy az interneten írják.
Ha meg arra gondolsz hogy az éles stádium még megfigyelés alatt van, akkor tudom, én is olvastam. Viszont azt kihagytad, hogy abban azt is írták, hogy a Pfizer, Sputnik és Moderna oltások teljesen biztonságosnak bizonyultak, a Sinopharm biztonságosnak biztonságos, de néha nem vált ki immunitást, az Astra pedig biztosan vérrögöt okozott, amit azóta javítottak vérhigító hozzáadásával.
#14 ez így ebben a formában nem teljesen igaz, pontosabban nem az elkapás elleni védelem az oltás lényege, másrészt.
Az vallalta, hogy terjeszteni fogja, es biztositja, hogy a virus ujra es ujra mutalodni tudjon, mert nem szorul vissza, hiaba vannak a beoltott emberek.
Szep nagy vallalas ez.
Azért én ezzel inkább nem dicsekednék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!